Witam

wszystkich miłych gości po blisko trzytygodniowej nieobecności ( spowodowanej pobytem moich wnuczek na działce - tracę wówczas dostęp do jedynego pokoju na górze gdzie jest względny dostęp do internetu)
Kasiu-Kaniu - miło mi że pokój moich wnuczek robi takie dobre wrażenie. Bardzo się starałam, żeby miały fajne warunki i dobrze się tam czuły podczas wakacyjnych pobytów. Może po latach będą wspominały te wakacje nad jeziorem...
Lucynko - pięknie Ci dziękuję za taką pochlebną opinię o mojej skromnej osobie! Oczywiście, że jest mnóstwo rzeczy których nie potrafię - na przykład nie umiem prowadzić samochodu
Mieczyki kwitną całkiem całkiem, nie mogę narzekać... jakoś w tym roku mam dużo takich bardzo jasnych. Oczywiście wszystkie są piękne.
Mariolu - ja tak lubię mieczyki, że nawet wykopywanie ich bulw sprawie mi przyjemność. Takie ze mnie dziwadło
Kupiłam w tym roku jedno opakowanie w markecie na A bo bardzo spodobały się mojemu L. Z pięciu cebul wykiełkowały trzy i do tej pory nie widzę nawet zapowiedzi pączków a były to pierwsze posadzone w tym roku mieczyki
Kasiu-Vimen - Ty podziwiasz mieczyki w innych ogrodach a ja....róże! Bardzo je lubię, ale bez wzajemności - niestety
Dorotko - ja całe życie uważam, że koty potrafią świetnie się urządzić
Lisico - Dzięki za miłe słowa. Wasza wizyta była jednym z najprzyjemniejszych momentów tego lata i na pewno długo będę ją wspominać.... Pochwały wnuczek to miód na serce każdej babci

( to samo można napisać o kotach

)
Wnusie odjechały wczoraj do Warszawy...na działce zapanowała dziwna pustka i cisza, za to odzyskałam możliwość korzystania z internetu. Zawsze w życiu musi być
coś za coś
To zdjęcie nazwałam - Kolory Lata - dedykuję je wszystkim, którzy zaglądają do mnie na Kaszuby