Ogród "po 30-tce" - II część

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród "po 30-tce" - II część

Post »

Ola2310 - Olu, ja lubię kosmos w większej ilości w jednym miejscu, ale u mnie nie ma takiej możliwości. Rośnie więc sobie tu i tam... ;:224 .

marpa - Maryniu, o czym Ty piszesz :roll: , Twoje zdjęcia są artystyczne, a moje dokumentalne ;:108 . Poza tym, od początku uważam, że tytuł wątku zobowiązuje, a nieraz są całe strony tekstów i ani jednego zdjęcia ;:185 . Co do ilości zdjęć w niektórych wątkach ,to też zauważyłam, że jest ich coraz więcej - i dobrze, bo o to chodzi.
Ja czasem ustalę sobie jakiś system i nawet o tym nie pomyślę. Chodzi o to, że Fotosik na raz wgrywa do 4 zdjęć, a ja do tego dodałam, że jedna "porcja" zdjęć na odwiedzającego... i to by było na tyle :heja . Chyba, że nie ma co fotografować ;:218 . Nie wysnuwaj teorii spiskowych, żadna ze mnie konkurencja, no, może w gotowaniu bym się podjęła :;230 .
;:196

wanda7 - Wandziu, kilka host też mocno się przypaliło i żurawki też 'dostały' ;:145 . Trudno, niewiele można zrobić, bo susza i upały afrykańskie, a rośliny nie do takiego klimatu przyzwyczajone.
Piszesz, że powiało jesienią; za tydzień Anny i co?, właściwie masz rację, chociaż ja to wypieram z mózgu. Nie chcę imienin i nie chcę jesieni ;:185 .

stasia_ogrod - - Stasiu, ja mam 14 krzewów 15-letnich i 6 3-latków. Jest czym się rządzić :heja . Nie ma na wynos, konsumpcja na miejscu i osobiście trzeba sobie zrywać ;:306 .
moja 'maleńka' tawułka, jakieś 150 cm :D
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

trochę 'przypalimy' ;:173
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Anka!
Nie narzekaj na teksty między zdjęciami, samo oglądanie nawet najciekawszych obrazków było dobre, kiedy miało się lat kilka ;:306. To tak, jakbyś oprowadzała kogoś po ogrodzie w kompletnym milczeniu.
Trzeba i wymienić poglądy, i pożartować, i pośmiać się.
No i wszystkiego musi być w miarę...
Ja tam lubię i dużo tekstu i dużo zdjęć.

;:304 Jagi
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tyle piękności u Ciebie :D
Fajne ujęcie wielokolorowej rabaty ;:108
Lilie mają fajne , świeże kolory no i reszcie nie można odmówić urody ;:3
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Aniu nawet zażartować nie można :roll: ... :( I daj spokój z tym artyzmem :oops: ...my wszystkie artystki jednakowe.. ;:oj ;:7
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JagiS - Jagi, "teksty między zdjęciami" - tak ;:108 , całe strony bez tekstów - nie ;:185 i będę się tego trzymać ;:306 . Sama lubię gadać i tym bardziej pisać, ale czasem przewracam strony i przewracam,... a tam sam tekst, a mnie się 'chce' obrazków :heja . Dobrze, jak tekst dotyczy ogólnie mówiąc ogrodów, ale czasem nie ;:224 .
No i wszystkiego musi być w miarę...
Ja tam lubię i dużo tekstu i dużo zdjęć
Toż ja o niczym innym nie pisałam ;:108 . Jestem "za, a nawet przeciw" ;:215 .
Popadało wreszcie u Ciebie?

witch - Aga, dobrze, że chociaż Ty mnie nie ganisz ;:145 , bo obie Panie wzięły sobie za cel 'ustawienie mnie do pionu'. Oświadczam, że wiele osób próbowało i ... nic :;230 .

marpa - Maryniu, wiem, że żartowałaś, ja zresztą również, ale zdjęcia robisz ciekawe i tyle ;:108 . Ja może i artystka , ale w innej, że tak powiem branży :wink: . W szczegóły nie wchodzę ;:306 .

świt w ogrodzie
Obrazek
róża Matchpoint

Obrazek Obrazek
róża Himmelsauge - wiosenne sadzenie
Obrazek Obrazek
to jest 'zielonkawa' cynia, wielkości 50-groszy ;:223 . Po co ja się tak męczyłam z wysiewaniem ;:145
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
;:6
siatki i płoty na moich zdjęciach są i będą ;:224 niestety ... . Tak mniej więcej jest codziennie ;:145 .
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Zanurzam się w zieloność i wśród kwiatów brodzę :D
Uwielbiam twój ogród Aniu ;:196
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czy ta tawułka to ma w naturze, że taka wielka!? ;:oj Czy Twoje troskliwe ręce ja tak wypasły?
Bardzo lubię floksy! Fajne masz kolory! ;:333 A lelije! Miód! ;:173
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
mmudant
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 11:15

Post »

oj, te Twoje czterołapy to faktycznie demolkę uskuteczniają ... ;)
Awatar użytkownika
chinanit
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2013, o 14:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O żesz kurza stopa! Takie zdolne te Twoje psy? :( No to nie zazdroszczę, bo im nawet betonowe płyty i kamienie nie straszne.
Tawułkę dobrze sobie dobrałaś. :;230
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

O matko jakie doły kopią te psiska!!!
Nie wiem co bym im zrobiła...Dobrze że moja psinka grzeczna...Obrazek
Powojnik zauważyłam, pięknie kwitnie....
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Anka, a może psice mają jakiś cel? Może jakieś goldy zakopane są tam, gdzie kopią? Pomyśl nad tym :D
A na poważnie ;:196 szczerze współczuję i jeśli Ci pomogę, to moja Mika od kilku nocy nie dawała spać bo szczekała całe noce. Nie do wytrzymania....bez powodu ujadała kilka godzin non stop. Dostała proszki i cała rodzina śpi .....nareszcie. Uspokajające :wink:
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bejka1970 - witaj Beatko, cieszą mnie Twoje odwiedziny ;:168 .

takasobie - Miłka, co do tawułki, to ten typ tak ma, nie 'maczałam' rączek, chociaż potrafię ;:306 . Floksy to moja słabość; nie potrafię sobie odmówić ;:223 .

mmudant - Madziu, jak się masz :wit . Stęskniłam się za Tobą ;:173. Demolka to delikatnie powiedziane ;:174 .

chinanit - Marysiu, po co ja wydałam tyle pieniędzy na płyty, skoro i tak kopią ;:145 .
Szykuję psom przykrą niespodziankę, ale muszę to zrobić w 'białych rękawiczkach', bo inaczej eM dostanie zawału ;:224 .

Ola2310 - Olu, nic byś nie zrobiła, uwierz ;:185 . Wcześniej 2 lata miały ADHD, a teraz bawią się w górników - koszmar ;:218 .

PEPSI - Gosiu, to niezły pomysł i może upiekę dwie pieczenie, bo one zaczynają kopanie ok. 23.00 i przy tym okropnie szczekają, bo się o dziurę kłócą ;:oj . Pogadam z wetem.
Tam, gdzie kopią, były szamba - goldów niet :;230 .

większość już pokazywałam, ale one teraz takie 'wypasione' :tan

ObrazekObrazek
lilia Lankon
[/url] Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Róża Hermann Schmidt rambler - tegoroczna
Obrazek
znalazłam kosmos siarkowy - hura :tan
[/url] Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
ewarm
500p
500p
Od: 3 paź 2010, o 23:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajna ta piegowata lilia. :D
Pozdrawiam.
ewa
Wyczekiwany ogród
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Mnie ta pieguska nie bierze..miałam i oddałam koleżance bo jej się baaardzo spodobała a że była w donicy to łopatka i już donica na wierzchu...mówisz i masz. :D ..Często tak się u mnie dzieje.. :heja .Lubię moim bliskim sprawiać przyjemności nawet drobne ... ale czy to właściwie odczytują...chyba nie... ;:7 Ale bywa i tak,że ktoś i mnie sprawi drobną przyjemność... :heja Potrafię to uznać i docenić...
Lilie jeszcze nie wszystkie mi rozkwitły ale dużo doniczek pustych...wygniły po 2 latach najczęściej...
Wróciłam z podlewania niczego więcej nie zrobiłam a przydałoby się..liczyłam na rodzinkę,że Dziewczynki mi powycinają habazie ale ;:131 ... nie widać żadnej na horyzoncie póki co...Wiedzą ,że babcia jest samowystarczalna... :roll:
Psice Ci ładnie dokazują :shock: ...moja koleżanka też tak ma i ogród co chwilę w strzępach...ale ona żadnych zapór im nie robi
a psy niewielkie, szt.3 ale dają czadu!... ;:oj A fotki z kratkami i siatkami są na topie...wiele ich ostatnio się sypnęło , zauważyłam... ;:173
;:100
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aniu siarkowy później kwitnie niż ten zwykły. Moje jeszcze w blokach startowych. Lubię te kwiatki. Kosmos mam wszędzie. Nawet w warzywniaku. Jak go zaprosiłam to już na zawsze.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”