Witam po weekendowo dla mnie weekend nie udany w niedziele myślałam że skonam zatrucie pokarmowe do wieczora wymioty co 20 minut takich katuszy nie życzę nikomu. Już myślałam że na pogotowiu wyląduje.
wagabunga123
wiem, że warto coś zrobić z trawnikiem no bo mój to raczej chwastnik niż trawnik

w dodatku u mnie nieźle krety i nornice ryją więc myślę żeby w niektórych miejscach dać siatkę bo ja nie mogę patrzeć na to co jest teraz.... Na tworzącej rabatce mam jeszcze parę roślin do przeniesienia bo posadziłam nie pasujące gatunki np dwie róże
Dario w tym tygodniu będę miała jeszcze dwie piękne ogromne sadzonki rozchodników, chyba innej odmiany ( wymiana z siostrą)
Mati rozchodników będzie jeszcze więcej
Soniu wiem że nie vanilka i jestem wkurzona bo na tej rabacie miały być po trzy hortensje limki i vanilki

a jest jak jest. No z trawnikiem trzeba coś zrobić może zaorze tam wygrabię perz i opryskam na koniec.
beacia0088 czy ty już u mnie byłaś nie pamiętam

ta różyczka w deszczu dała popis ładnie powtórzyła kwitnienie
Paulinko rozchodniki w tym sezonie zwróciły moją uwagę nie problemowe a piękne i do hortensji pasują
zdjęcia
mały łobuz drugi łobuz się nie załapał , zniszczyły mi żurawkę ale no cóż wybaczam...
biała różyczka to chyba chopin? na jesieni czeka ją przeprowadzka bo posadzona w nieodpowiednim miejscu
Jeżówki na pierwszym planie i moja przyjaciółka taczka
hortensja polar bear wielkość kwiatu imponująca
cynie, dziwaczki i aksamitki zapełniają puste miejsca w ogrodzie