Renatko gdyby nie niebieskie kuleczki to bym nic nie miała.
Pokaże teraz żurawki równie piękne jak hosty wyżej.
Ta wszędzie pięknie kwitnie
Tu
I w drugim miejscu choć ma bardziej sucho
Kasia, ale żurawy fantastyczne, no no no piękne okazy i cudnie kwitną Kasia, a ta róża spod okna w dzwonkach, to co to za jedna, śliczna jest, piekny masz ogród Kasieńko i duży się wydaje, tyle gatunków kwiatów, piękne rabaty i oczko masz ... zazdroszczę trochę
Kasiu , kwitnąca opuncja to wyższa szkoła jazdy U brata seledynowa zakwitła, jest wniebowzięty , też kilka lat czekał. Wytryszek żłwikowy Co za nazwa. Mam podobne ''wynalazki'' palczycha na przykład Miałem też dziwidło , padło
Pierwsza żurawka pięknotka, nie mam takiej
Iwonko, bardzo dziękuje. co do róż niestety każda kupiona bez nazwy. Wiolu, nasionka zbieram zawsze więc z chęcią się wymienię. Ruda_Zaba dziękuje w imieniu żurawek. Tadziu więc postaram się żurawkę zaszczepić. co do nazw to już takie kupuje. z opuncji ciesze sie jak dziecko a palczyche również mam dopiero wychodzi, również dziwadło.
Dziwadło dopiero wychodzi. Amorphophallus rivieri
I to właśnie tu jest widoczne.
Dziurawiec gemo
Omen wielki
Wiolu dziwadło ładnie kwitnie, ciekawe czy pokaże mi kwiatka.
Dziś tak na szybkiego kilka kolorów. aby było co pooglądać.
Cały dzień jestem na wyjeździe a zaraz znowu wyjazd na zebranie do szkoły. i na ogród czasu nie ma.
Rozchodnik
Dzwonek ośmiorniczka
Liliowce są strasznie zbite i powykrecane.
Przetaczniki
Widzicie płot sąsiadki za moim psem po prwej.. straszy ale cóż nic nie poradze.
Maki ogromne i mój aniołek, kochana córek Klaudia.
Pozdrawiam i niebawem kolejna relacja.
A gdyby ktoś nieopatrznie oparł się o ten ''antyczny'' płotek Może zniknął by z horyzontu. Twój dziurawiec jest inny , ma więcej mniejszych kwiatów .
Ty wszystko już masz , nawet dwie szałwie , które miałem wysłać też już są .
tade k pisze:A gdyby ktoś nieopatrznie oparł się o ten ''antyczny'' płotek
Tadziu ja się właśnie obawiam że jak ktoś się by oparł, to następne podpórki dojdą.
Oj tego dziurawca mam dużo, chcesz?
I nie mam wszystkiego ale mam dzwonek skupiony biały od Ciebie i zakwitł.
Dla Ciebie i odwiedzających kolejne widoki.
i jeszcze
Alo jestem , dopiero wróciłam z mojej działeczki i od razu cudowny spacerek po Twoich włościach,przyjemnie ,zielono ,kolorowo , bardzo duże masz niektóre rośliny ,hosty to normalnie olbrzymy
Kasiulu i ja jestem , tylko interesy załatwiałem i do Ciebie przybiegłem. Wszystkiego nie masz , ale baaaaardzo dużo , a tym bardziej że niezbyt długo szalejesz .
Jestem pazerny i oczywiście dziurawca chcę I nie tylko W pobliżu Paulowni rośnie języczka , schowaj ją do cienia , liście na słońcu jej popali.