Sezon twórczy u kochammmkwiaty

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Sezon twórczy u kochammmkwiaty

Post »

Agniesiu :wit serdecznie
Nudne ;:108 byłoby życie, gdyby wszystko "toczyło" się z górki . Niepowodzenia , niedoskonałości mobilizują nas do poszukiwania nowych rozwiązań, nowej drogi, pracy na sobą ...a to nas rozwija, wzmacnia , doskonali. Perspektywa... "coraz bliżej" wiosny napawa mnie optymizmem ...a energia wręcz rozpiera.Pozdrawiam cieplutko i posyłam moc serdeczności.
P.S. Aguś ...czy to jest jakiś specjalny kalendarz ???
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś witam w Nowym Roku, wpadłaś już w wir pracy? U mnie dzisiaj w biurze tak wiele się działo więc nawet nie wiem kiedy zleciało. Jestem ciekawa kalendarza :lol: ja ciągle też jeszcze nie znalazłam tego idealnego ;:224
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

Podbijam temat-proszę o zdjęcie kalendarza:)Czy taki jak widziałam na ścianie w kuchni? ;:224 ;:215
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Agnieszko a mnie zaintrygowała mapa marzeń :wink: Chociaż kalendarza też jestem ciekawa, to jakiś specjalny?
Na swoje urodzinki dostałam od przyjaciół książeczke Pozytywnik, czyli dobre myśli w roli głównej
Na każdy dzień jest jakaś myśl,np. na dzisiaj jest taka : Nastaw się na to, że wszystko pójdzie dobrze. Uwierz w swoje szczęście
Miłego popołudnia.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś-my tu czekamy ;:108
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witajcie ;:167

Już jestem i pije kawkę - wczoraj, pierwszy cel noworoczny, który pomału realizuje , czyli dbałość o sferę fizyczną - ćwiczenia :)
Które w ostatnim roku lekko zaniedbałam a tu chodzi już o samopoczucie. Były brzuszki, rozgrzewki i muzyka - ale fajnie się czułam.
Prowadzę specjalny dzienniczek i notuje wszelkie moje poczynania.

Mapa celów też już zrobiona - za moment zawiśnie nad biurkiem - okroiłam ilość celów (co za dużo to nie zdrowo).
W zakładce podróże - wpisałam Kraków i Kazimierz nad Wisłą - to moje marzenie na ten rok :wit
Dzisiaj postaram się zajrzeć na ogród, przy takich temperaturach zastanawiam się nad jego porządkowaniem przedwiosennym :shock:
Życzę miłego dnia :wit

Asiu wczoraj wciągnęły mnie ćwiczenia, co do kalendarza zgadłaś - co roku zamawiam autorski kalendarz z naszymi zdjęciami. Wisi on w kuchni - dobieram karty wg szablonu i przesyłam zdjęcia - kalendarz sporo nie kosztuje a jest rewelacyjny,
Każdy miesiąc to nasze wspomnienie.

Reniu kalendarz - jak wspomniałam wyżej jest autorskiej budowy - w formacie A3 na spirali, każdy miesiąc ma osobną kartę i nasze zdjęcie, Na all tego pełno - mam jedną firmę od 3 lat, z której jestem zadowolona. W kalendarzu umieszczam nasze zdjęcia z poprzedniego roku - z podróży, spacerów, z dziećmi - są potem doskonałym wspomnieniem tego co było. Mapa marzeń to narzędzie, dzięki któremu obieram kierunek działania na daany rok, oprócz tego, że mianuje go jakimś głównym celem - ten rok to dbałość sfery fizycznej i wewnętrznej, w zeszłym roku była ogrodowa ;:306
Mapy marzeń - nauczyłam się na spotkaniach z pisarką moich ulubionych książek. Mapa marzeń składa się z 9 obszarów w których wypisujemy nasz cele (ale nie ogólne czy tak aby zapisać - cele faktyczne, kotr chcemy zrealizować. Taka mapa powinna wisieć w miejscu, w którym będziemy ją widzieć - dobrze co jakiś czas do niej wracać. Do każdego celu na mapie prowadzi jakaś droga i mniejsze cele - ale to już można sobie rozpisać w pamiętniku albo w naszym notesie. Ja osobiście lubię tą mapę.

Aguś witaj kochana - chciał nie chciał musiałam wpaść w wir pracy. W tym roku zmieniam troszję swoją pracę (o ile się uda) będzie już mniej pracy z domu - na razie to wielka niewiadoma. Ale myślę pozytywnie. Początek roku to wielka mieszanina - pamiętam to z pracy na etacie Co do kalendarza - to autorski - z naszymi zdjęciami , karty w formacie A na spirali, każdy miesiąc osobno z naszym zdjęciem - zrobię dzisiaj fotkę to prześlę.

Bogusiuto co piszesz to życiowe i prawdziwe słowa i ja tak czuję. Wiosna - ach ile ona mi daje energii. Jeszcze kilka lat temu nigdy nie pomyślałabym , że ogród wywoła tyle szczęścia i radości w moim sercu :D
:D Bogusiu - kalendarz autorski - nasze zdjęcia i dzieci , wspomnienia w formacie A3, każdy miesiąc osobno.
PIękny i bardzo oryginalny,
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Agniesiu!..taki kalendarz to wspaniała sprawa...muszę o takim pomyśleć...ale chyba na przyszły rok.
Przygotowanie koncepcji pochlania dużo czasu, nieprawdaż?...a Ciebie kochana poproszę o namiary wykonawcy./ jeśli oczywiście możesz/ Pozdrawiam cieplutko ;:196
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też proszę o namiary:)Co potem robisz ze zdjęciami z kalendarza? :wit
Do juterka na ćwiczeniach :tan
Teraz lecę na halę poznać Pelagię ;:65 ;:65 ;:4
Droga szybkim marszem w obie strony z załatwieniem 3 spraw po drodze zajęła mi 1godz15min ;:138
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Aga, też się zastanawiałam nad takim kalendarzem.Teraz to już chyba za późno ;:218 , zanim wszystko przygotuję...
O mapie marzeń czytałam wiele pozytywów.
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Rozleniwiona sportowa sobota :)

Asia wyciągnęła mnie na kijki i dzięki temu spędziłam wolny czas w sposób aktywny i bardzo miły.
Rundka po Gdyni i bulwarze plus ćwiczenia - to jest to.
Bardzo się cieszę, że dołożyłam kolejną cegiełkę do pracy nad swoją fizycznością.
Dodatkowo zyskałam miłe towarzystwo Asi - dziękuję ;:168

Niestety wśród moich bliskich znajomych - trudno znaleźć osobę chętną na kijki - tym bardziej się cieszę :tan
Pogoda dopisywała - było ciepło 10 stopni w słońcu - nad morzem bezwietrznie i pięknie.

Justynkomój kalendarz dopiero będzie się robił - drukują go szybko - w tydzień od momentu złożenia przez Ciebie projektu masz gotowy kalendarz. Tam jest gotowy szablon (program) w którym wybierasz szablon kart oraz załączasz do kolejnego miesiąca określone zdjecie z komputera potem zapisujesz projekt i to wszystko. Wszystko jest u nich na stronie (szablony, program do projektowania itp.)
Czytałam na wątku Jagody o problemach z psiakiem - trzymam mocno kciuki. Wiem co to znaczy, jak zwierzak choruje a tym bardziej w gre wchodzi zabieg i operacja. Trzymam kciuku aby wszystko zakończyło się pomyślnie ;:168

Asiu prześlę Ci wszystko na maila co i jak. Ale mam zakwasy :) 3 dni intensywnych ćwiczeń jak dla mnie dają znać. Dziękuję za miłe towarzystwo i wspaniale spędzony czas.

Bogusiu przesyłam na pw. Cały projekt kalendarza wykonujesz samodzielnie u nich na stronie jest taki szablon do wyboru kart (gotowych wg wzoru) i samodzielnego dodawania zdjęć do główek poszczególnych kart. Ja dopiero dzisiaj wysyłam projekt - wciągu ok tygodnia dostaje gotowy kalendarz.

Życzę Wam wszystkim spokojnej soboty pełnej odpoczynku i relaksu ;:333 :D
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

Aga, ja na kijki, ja!!!! wczoraj byłam z koleżanką 0k 9km w moim lesie ;:3
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

O zapomniałam o kijkach. I ja jutro pójdę na spacer!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Milusio było się spotkać ,a aktywność od Nowego Roku sama jakoś wychodzi-codziennie wyrywam na kije i ćwiczenia na przyrządach nad morzem.Dzisiaj pogoda jak na zamówienie-super,a Twoje towarzystwo Agnieszko to wisienka na torcie-ukoronowanie całego tygodnia ;:196 Dziękuję ;:108
Zapraszam na kolejne wypady ;:65
Zaraz się biore za zdjęcia,Dopiero skończyłam pichcić ;:215 (na moim wątku mniam przepis dzisiejszych pyszności)
:wit
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Aguś witaj :wit
Czytam, że miło spędziłaś sobotę, troszkę Ci zazdroszczę, miłe towarzystwo i świeże powietrze-czego chcieć więcej.
Spoglądając na taką mapę marzeń, dążymy do ich realizacji...bardzo motywująca... popieram ;:215
Miłego wypoczynku po kijkach ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Aga, zaglądałam tam. Fajna zabawa.
Kijków zazdroszczę, też dzisiaj byłam w Gdyni. Szkoda, że nie z Wami ;:145 .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”