Mój zielony kwadrat cz.4 :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój zielony kwadrat cz.4 :)

Post »

ooo widze ,ze wyleczyłas się z tych samych ;:130
Ja jeszcze twardo opieram sie liliowcom...a ty poległas na całej linii ;:306 Ale gdybym miała wiecej miejsca , pewnikiem bym je miała ,bo sa cudne ;:173
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

A wiesz, że już wydałam chyba z cztery kępy liliowców :;230 Reszty mi szkoda :roll: , ale muszę wiosną je przesadzić. Rosną na jednej kupie i teraz okrutnie ta rabata wygląda, chcę dosadzić tam jakieś małe iglaczki, albo coś w tym stylu.
Muszę dobrać tak rośliny, żeby wymagały jak najmniej obsługi..........bo z czasem co raz bardziej krucho . Wszystkie rabatki mam zamiar wykorować, bo ciagle plewie i plawie.............nie mam czasu poleżakować na leżaczku :lol:
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Dzień dobry Renatko :wit
Pięknie Ci jeszcze kwitną różyczki .
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli ;:196
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

RENIU :wit Masz rację ogród ma być dla nas a nie my dla ogrodu. Na leżakowanie powinnyśmy mieć chociaż trochę czasu :)
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

reniuniek pisze:A wiesz, że już wydałam chyba z cztery kępy liliowców :;230 Reszty mi szkoda :roll: , ale muszę wiosną je przesadzić. Rosną na jednej kupie i teraz okrutnie ta rabata wygląda, chcę dosadzić tam jakieś małe iglaczki, albo coś w tym stylu.
Dlatego ja nie lubię sadzić tego samego gatunku obok siebie. Pieknie wygląda to w okresie kwitnienia, ale potem klapa. Lubie mieszać rośliny, żeby o każdej porze rabata fajnie wygladała. Ale zostawiam im za mało miejsca. Muszę poprzesadzać tak, żeby porządnie się rozrosły i dawały plamę.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Poniedziałek przywitał mnie ciepłym powietrzem i słoneczkiem :D :D
Zaraz zmykam na ogród walczyś w liśćmi :evil: Mam nadzieje, że już wszystkie opadły........

Wczoraj moja młodsza pociecha brała udział w zawodach konnych ........spełniło się jedno z jej marzeń.....
Wszystko szło dobrze do ostatniej przeszkody, którą Grek wyłamał ..........Wszyscy stwierdzili, że jak na drugie podejście, dobrze im poszło, bo konik należy do upartych :lol:

Obrazek

Obrazek

Mamusia jest dumna z córeczki ;:170

Aguś różyczki jeszcze kwitną, nawet niektóre mają jeszcze pąki, ale nie wiem czy zdążą się otworzyć.
Miłego poniedziałku :D

Ewiczko do tego zmierzam ;:333
Niestety latka lecą.......... :lol:
Pozdrawiam

Gosiu każdy uczy się na własnych błędach :roll: Powoli, powoli zrobie tak, żeby było dobrze.....oczywiście z waszą pomocą 8-) Mam całą zimę na przemyślenia, co dosadzić i jak przesadzić liliowce .Masz je u siebie? Jeżeli tak, to jakie między nimi posadziłaś roślinki?
Miłego dnia.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Jeszcze raz gratuluję Gosi ;:138

-- Pn 21 paź 2013 09:08 --

Jeszcze raz gratuluję Gosi ;:138
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Reniu gratulacje dla córuni, to cudowne, że może spełniać swoje marzenia i ma wielką pomoc i wsparcie w mamusi ;:196
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Witaj Renatko :)
Mnie również u Ciebie dawno nie było :wink:
I widzę, że praca na placykiem żwirowym posuwa się do przodu i na wiosnę będziesz mogła już wysypać żwirek pewnie
I różyczki jeszcze pięknie kwitną :D
Piękny zarys rabatki
Jak pięknie przetaczniki Ci jeszcze kwitną :roll:
Piękne widoczki z wycieczki do lasu ;:333
Ale przepięknie Niedźwiedzie futro się rozrosło i fajna nazwa roślinki :)
Trawka Red Baron piękniutka i śliczna
Poszerzona przyszła różanka będzie pięknie wyglądać jak posadzisz tam piękne różyczki
Jesienne widoczki przepiękne :) :)
Gratuluję Twojej córci ze spełniło się jedno z jej marzeń.... ;:138 i życzę spełniania kolejnych
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Córa robi postępy, gratulacje ;:333 to takie miłe być dumnym z osiągnięć dziecka :D
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

RENIU :wit Fajna pasja Twojej córki ;:333 Ja lubię oglądać w telewizji a na żywo bardzo się denerwuję -CO ZA CHWILĘ ZROBI KOŃ :;230 :;230
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

AGNESS pisze:Reniu gratulacje dla córuni, to cudowne, że może spełniać swoje marzenia i ma wielką pomoc i wsparcie w mamusi ;:196
Reniu ;:196 coś pięknego! ;:138
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu dziękuję ;:196 Nigdy bym nie powiedziała, że moje córki będą jeździły konno, ale nie ukrywam bardzo się z tego cieszę :D

Ewiczko, masz rację ja też się boje, bo konie to płochliwe i fochate zwierzęta. Właśnie przy tej ostatniej przeszkodzie o mały fogiel Gosia by nie spadła, jeszcze raz zrobiła kółko, znowu jej przeszkode wyłamał , ale nie odpuściła, kolejny raz najechała i tym razem przeskoczył. Koń nie może poczuć, że góruje nad jeźdźcem, bo inaczej robi co mu się podoba :wink:

Jolu, robi postępy a to dzięki temu, że znalazła fajną stadninę i pana który poświeca swój czas na trenowanie takich dziewczyn jak moja Gosia :D Koń, też był wolny, nikt nie chciał na nim skakać, ponoć uparty i niełatwy w jeździe, moja takie lubi, więc jakoś sobie radzi :wink:

Paulii Dzięki za wizytę :D
Tak, placyk już gotowy, drugi musi się jeszcze zrobić :lol:
Pare róż jeszcze kwitnie, ale to już ostatki. Przetaczniki mam pierwszy rok i jestem z nich zadowolona, długo kwitną.Trawki uwielbiam :D Juz nie mogę się doczekać nasadzeń na nowej rabacie :tan
W imieniu Gosi, dziękuję ;:196

Aguś dziękuję ;:196
Niestety, nie byłam osobiście na skokach, musiałam iść do pracy. Byli moi rodzice i koleżanki :D
Też się cieszę, że mam możliwość spełnienia marzeń córy.....Druga chce mieć swojego konia, ma już upatrzonego, ale niestety, bardzo, bardzo nie ma moją kieszeń..... :( Tego marzenia chyba nie spełnię....i to mnie boli.....jako matkę..... :roll:

Aguś dzięki, kochana ;:196 Gratulacje przekazane :D
Tak jak pisałyśmy, wiosna się zmówimy i pojedziemy razem kibicować.....zabierzesz swój aparat ;:224
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Podziwiam je za odwagę! ;:180
Musisz być z Nich bardzo dumna kochana,coś pięknego patrzeć jak tak jeżdzą na koniach i do tego jeszcze tak skaczą! ;:138
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu, są plusy i minusy takiego hobbi.
Wszystko fajnie wyglada, fakt, ale ile nauczenie się, panować nad koniem zajmuje czasu....codziennie słysze mamo zawieś mnie na konie.........mamo przyjedziesz po mnie i tak w kółko. Czasami mam już nerwy, ja też poświecam swój czas a przecież mam swój ogród :lol: :;230 Dobrze, że teraz za jazdy dużo nie płace.....bo nie byłoby mnie na to stać :wink:
A z drugiej strony, jak pojade i czasami zastaje na lekcji.....uwielbiam je obserwować, przy czyszczeniu koni, jak jeżdżą, jak uważnie słuchają wskazówek instruktora....żeby tak mnie słuchały :;230 i tak dbały o porządek w pokoju, jak o czystość w boksach :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”