Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Post »

Aguś :wit Nastroje wszędzie minorowe...martwię się stanem roślin, tego białego g....wciąż tyle, że zaczynam wątpić czy do maja stopnieje... ;:202
Dobrze, że badania pozytywne...skoro zdrowie jest to wszystko będzie dobrze ;:168
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:168 Agutku jesteśmy z Tobą.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

;:168 :uszy
Aga789
200p
200p
Od: 21 lut 2013, o 13:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aguś: wianuszki prze-cu-do-wne :). Nigdy nie widziałam tak ślicznych świątecznych stroików. Maja w sobie dużo naturalności, smaku i wyważenia. Perfecto :).
Co do zdrówka..cóż, nie ukrywam, że temat silnych bóli głowy nie jest mi obcy. Moje dwie bliskie przyjaciółki cierpią na migreny. Z jedną mieszkałam na studiach. Nie raz mdlała z bólu i pierwszym razem nie wiedziałam co robić, ale później nabrałam wprawy. Strasznie współczuję. Jeśli chodzi o Twoja sytuacje w pracy, to trzymam kciuki za szybką poprawę. Czasami warto przeczekać...o ile nie jest to za bardzo okupione zdrowiem pracowników.
Pozdrawiam Agnieszka
Niewielki ogródek wielu barw
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

U mnie śniegu prawie nie ma, za to jest mróz, ciągle dwucyfrowy ;:145 I słońce świeci...I co z tego, kiedy i tak się do ogrodu nie wyjdzie, bo ziemia zmarznięta na kamień.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Witaj Aga, dziś również piękne słońce. Życzę szybkiej środy. Cieszę się, że badania ok. Pozdrawiam!
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Aguś dzień dobry. :wit
Cieszę się, że badania ok. Ogłaszam, że uprawiałam czary i wiosna przybędzie już na święta. :D Jakbyś tworzyła biznes to ja też jestem chętna. Zaczynam mieć dość pracy po prawie 20 godzin na dobę i bycia w pełni dyspozycyjną.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Beatko, trzeba na ten biznes mieć pomysł, odwagę i fundusze... zasoby ludzkie spokojnie by się skompletowało - mało nas tu zdolnych, ambitnych, kreatywnych? Najgorzej niestety z odwagą, prawda? Ale może??
Słońce świeci, dzień dłuższy i czuję, że od przyszłego tygodnia będzie coraz cieplej... oby! Przecież w przyszły weekend miałam zacząć ogrodowe rewolucje, a Ty swoje, różane :)
Dobrej środy ;:196
Bogna, słonecznie Cię pozdrawiam ;:196
Ewcia, śnieg niedługo stopnieje... słońce świeci coraz mocniej, a wiosna czy tego chce czy nie, czyha już za rogiem... damy radę!
Aga, bardzo dziękuję za miłę slowa pod adresem wianków - Agness zrobiła wspaniałe cacuszka, cukiereczki... szalenie mi się podobają!
Widzę, że z migrenami - u siebie czy u swoich znajomych, rodziny - ma wiele osób do czynienia... mnie zależy na tym, żeby w miarę dobrze na co dzień funkcjonować... jak pracować, kiedy człowieka ścina trzydniówka raz w tygodniu? Nie da się... trzeba brać leki i mieć nadzieję, że będą działać.
Miłego dnia Ci życzę!
Majutek, Dosia ;:168
Gosiu, trafnie opisałaś obecne warunki zatrudnienia... nigdzie nie jest łatwo, wymagania coraz wyższe... i ja jestem z tym ok, bo przecież rozwijać się trzeba, ale jeśli warunki pracy i oczekiwania zaczynają zakrawać o paranoję, to czas coś z tym zrobić. Miłej reszty tygodnia Ci życzę!
Robaczku, ano nastroje minorowe, ale trzeba żyć dalej... nie mogę sobie pozwolić na rzucenie papierami. Ale intensywnie działam, szukając alternatywy... Będzie dobrze! Dziś już środa, z górki ;:196
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Aga,
Kolano mnie wczoraj łupało :heja ,zmiana pogody na bank ;:173 Nie myślałam, że będę się cieszyć z tego, że mnie łupie :;230
Wychodzisz z tego marazmu? Chyba tak ;:3
Pozdrawiam
x-ag-a
---

Post »

Justi, niech te bóle i łupania na coś się zdadzą :)
Wiosna tuż tuż, wszyscy to czujemy... z marazmu wychodzę i myślę, że energia wkrótce przejmie stery :)
Dobrego!
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aga,ja jednak jestem antytalent do wysiewów.Wzejść wzeszło sporo,a teraz te maleństwa padają.To już naprawdę mój ostatni raz,nie potrafisz nie pchaj się na afisz.Szkoda nasionek,jedynie bedę siała do gruntu.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś witam i gorąco ;:168
Już z górki a więc szybkiej 16
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

W tamtym tygodniu pisałam, źe załatwiam wiosnę od 1 kwietnia. To ważny dla mnie dzień. Coraz więcej wskazuje na to, że się uda. jeśli nawet popada, to trudno, aby nie mroziło już tak...

Jak widać niedługo zadowolimy się nawet jakimiś ochłapami pogodowymi.
Miłego dnia :wit dzisiaj połowa tygodnia ;:173
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry Agus :wit ja tez jakos tak mam coraz lepsze samopoczucie ... jutro moi chlopcy przyjezdzaja :heja Jestem ciekawa co Junior "powie" na paszczaki ;:oj a po swietach, to juz wiosna pomalu sie do nas wybiera - tak ze trzeba poczekac spokojnie ;:65
x-ag-a
---

Post »

Julek, będziesz miała czterech chłopaków na stanie... wytrzymasz? ;-)) U nas równowaga: trzech chłopców, trzy dziewczyny :D
Jestem przekonana, że Junior będzie zachwycony ;-)
A wiosnę już widać za rogiem :D
Justi, skoro 1 kwietnia jest dla Ciebie ważny, to tym bardziej wiosna musi przyjść... w tym dniu jeszcze niesmiała i chłodna, ale rozkręci się na dobre :)
Aguś, wzajemnie, wszystkiego dobrego!
Małgosiu, my obie mamy z siewkami pod górę... ale mnie się chyb atym razem powiedzie... nawet widzę pękające nasionka pomidorów koktajlowych :) Jeśli mi się uda, to będzie mój pierwszy raz :) Ty za to masz begonie :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”