Iwonko zgapiaj sobie do woli, będzie mi bardzo miło

Ten żółto kwitnący drobniutki kwiatuszek to głodek ...
Aniu gdy kwitną drzewa owocowe to ogrody zamieniają się w wielkie bajeczne bukiety..... to chyba najpiękniejszy czas

..... no... poza październikiem, kiedy drzewa ubierają się w złoto i purpurę
Joasiu niestety weekend nie bardzo nas rozpieszczał piękną pogodą, dobrze, że choć troszkę chwil było słonecznych.... ale od wczoraj pogoda już bajeczna.... słonecznie i gorąco.....cudnie
Madziu cieszę się, że podobają Ci się kwiaty w otoczeniu wianuszków
Bratki w zeszłym roku wysiały się wyjątkowo obficie , jeszcze tak dużo nigdy ich nie było
Alphax cieszę sie, ze podoba Ci się moja kępka.... faktycznie rozrosła sie bardzo
Małgosiu pewnie, że najpierw spróbuj z jednym krzaczkiem, jestem pewna, że wszystko będzie dobrze
U mnie tulipanki kwitną już dosyć długo, jakoś tak wiosna wyrywna jest bardzo...... już niedługo pewnie zaczną przekwitać.....
Jadziu dziękuję bardzo, Tobie życzę miłego tygodnia
Polu uwielbiam te drobniutkie brateczki, te żółciutkie w daleka przyciągają wzrok, jest ich cała masa, wysiały mi się z jednego krzaczka w zeszłym roku
Aniu drobne szachowniczki to jedne z moich ulubionych wiosennych kwiatuszków

mam nadzieję, ze jesienią uda mi się dostać jeszcze inne odmiany....
Dorotko oj tam..... od płota.... zaprosiłabym Cię na huśtawkę i poczęstowała pysznym ciastem..... dziś robiłam torcik czekoladowy z jagodami
Jacku faktycznie kolorowe tulipany niesamowicie zdobią wiosenne ogrody

dzięki nim jest tak barwnie , wesoło i....pięknie

U mnie też botaniczne już kończą kwitnienie... niestety mam ich stanowczo zbyt mało, ale jesienią postaram się dosadzić..... Większość moich tulipanów to te wielkokwiatowe..... one kwitną teraz na całego ...
Ewuniu ja też w tym sezonie planuję spore nasadzenie cebulaczków, ostatnio już dawno nic nie dosadzałam.... chyba nawet przez 3 lata.... już trzeba troszkę uzupełnić braki
Zosiu tulipanki faktycznie są wielką ozdobą wiosennych ogrodów.... dzięki nim jest tak pięknie i kolorowo

Cieszę się, ze moje nasadzenie podobają Ci sie
Aniu dziękuję
Jeszcze troszkę kolorków