Witaj Tosienko ja wiem że już po świetach będzie ciepło i na majową wystawę się szykuj, będzie w tym roku 12.05.2013r pod spodkiem w Katowicach tak się cieszę może będzie okej i się wszystkie spotkamy
Stasiu, potrzeba mnie od czasu do czasu kopnąć w 4 litery Halinko, witaj!. Pewnie, że się spotkamy. Ciekawe dlaczego nie w parku? Chorzowscy notable zrezygnowali z takiej imprezy? Makabra!!! Ale może Katowice postarają się i nie wywindują cen wystawcom roslin. No to rezerwuję sobie te dni na spotkania. dziękuję Halinko za informację. Podam dalej
Dziewczyny a ja wyczytałam taką informację
Data imprezy: 10 05 - 12 05 2013 r.
,Targi TOP GARDEN , Kiermasz ogrodniczy
Miejsce: Chorzów, Śląskie Centrum Targowe , (woj.śląskie) ul. Targowa 5
Może w Katowicach to inna wystawa.
Piękne , a u nas praktycznie nawet jednej różyczki już nie ma .
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Gdzie nie zajrzę, ogólne przygnębienie i tęknota za wiosną Całe szczęście, że są zdjęcia z zeszłego sezonu, potwierdzają, że w ogóle może być zielono i koloowo.
Gosia, kup sobie ze 2 Chopiny i M.C.Skłodowską w Obi. Super róże. Casanowa - też polecam. Ch.Austin też zdrowa róża. U mnie na targu piękne róże przywozi pani i trafiają się perełki. Ona nie operuje nazwami, ale to chyba jej wybieg. Masz i tak cudny ogród godny pozazdroszczenia. U mnie słońce i mrozik. Ewunia, już nawet tych fotek nie chce się wklejać. Jeszcze 3 dni.