Aniu a tak sobie nazwałam..bo ogród mam na dwóch poziomach..górny przed domem..i dolny z boku oddziela je skarpa..i na dół schodzi się po schodach..starsz część jest na górnym a nowsza poza skarpą na dolnym:)
No i znowu się czegoś dowiedziałam Fajnie to wygląda. A starsza to znaczy, że tą druga część dokupiliście potem, czy tylko została później zagospodarowana?
Nie ..kupiłam całość od razu...tyle że dolną robiłam dużo później..bo trzy lata mnie nie było...i dopiero po powrocie ją zrobiłam..a i tak cały czas coś się zmienia jak nie na dole to na górze...
kolory Lipca..jest piękna słoneczna pogoda..trochę chmur się gdzieś tam czai...ale mam nadzieję na piękny dzień:)
Odrobinę koloru ..jest teraz bardzo kolorowo..mam masę fotek ale nie nadążą..będą chłodniejsze dni będę uzupełniać.
Pozdrawiam i życzę pogodnego nieba:)
Kochani......dziękuję ślicznie za odwiedziny i tyle ciepłych słów..wybaczcie że nie zaglądam do Was..ale na prawdę czasu mam bardzo mało..teraz doszły upały i podlewanie codzienne...fakt że nie wszystko podlewam ale to co muszę..i tak wywala mnie wieczorem...Siostra już dwa miesiące..u mnie na kuracji...czuje się lepiej...ale poczekamy na wyniki..jeszcze miesiąc ):
Ja w wirze obowiązków dorobiłam się anemii...i też teraz muszę odbudować system...bo słaba się zrobiłam...a za tydzień dzieciaki zjeżdżają na urlopy..więc znowu dodatkowe zajęcia będą..
Pozdrawiam serdecznie...
Zostawię trochę mojego nowego Ja ...w ogrodzie..
reniusia20..,,chyba nie było takiego miejsca w Polsce aby te upały nie dały się we znaki..ja mam już dość..Sahara się wszędzie robi..wreszcie po wczorajszej burzy dzisiaj jest czym oddychać..i wiele chłodniej..ogród odpoczywa i ja też..