..ja też , i ani kreski więcej . Krety mi ryją na działce. Czy to jesień jeszcze , czy wiosna blisko Przez tydzień 12 kretowisk przybyło. Jeden kret nie dał się złapać , teraz szaleje
Tadziu, u mnie przedwczoraj bylo -12st a w okolicy mnostwo kretowisk... Do mnie na szczescie nie dotarly, ale ta krecia nagla aktywnosc mnie zaskoczyla... Nie mniej jednak swiatecznie pozdrawiam, zwlaszcza gospodynie watku
Dzień dobry kochani pochłodniało tylko +6 mamy dzisiaj ,za oknem taka chlapa ze masakra.
Nie byłam na działce ,wiadomo były inne obowiązki ale w sobote na pewno pognam, ciekawa jestem ile kretowisk będzie u mnie
Bardzo ci dziękuję kochana.
Dzisiaj juz pakuję moją córkę , bo po obiedzie jedzie do Rzeszowa ,jutro idzie do pracy na 6.00.
Dzisiejsze pakowanie to wyzwanie bo nie dość ze musi zmieścić sie wałówka to jeszcze sprzęt narciarski bo 3-go stycznia z uczelni jadą na obóz narciarski.Na szczęście kolega jedzie samochodem i ja zabierze
Święta skończyły się , dzieci odjeżdżają i znowu cicho . U mnie także na plusie , breja i śnieg prawie znikł. Mam nowy problem, garnitury (wszystkie) skurczyły się. Brakuje 12 cm . W czym na Sylwka Przez ostatnie dni problem powiększył się.
Witam po Świętach kochani. Marysiu, Tadziu no to macie problem hi hi ,mój obwodzik pewnie też sie zwiększył ale mój sylwestrowy strój jest gumowy ,pidzamka
Jak to dobrze ze święta sie skonczyły.