Mój skromny ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój skromny ogródek

Post »

becia123 Oj będzie. :D Nasionek multum, warzywniak powiększony jak i ogródek , malin dosadzone 3 rządki i porzeczki. ;:oj

e-babcia Ja to już mam dosyć tej piękności. :;230 Dziękuję , róża chyba pójdzie do donicy. :wink:

tade k Ale wiesz jak to jest z amatorami (czyt. ze mną). :;230 Na etykiecie nie pisało , że to jakaś późna.

konwalia12 Niestety nie wiem, jak doczytam dokładniej to dam znać. :wink: Dziękuję za pamięć. :D

ewamaj66 U mnie to samo , zaczęło padać. :evil: U mnie już co nieco wyłazi , gazania , sałata i coś jeszcze. Boję się o lwią paszczę bo z dnia na dzień pada.

cccc1969 Dzięki. :;230 I tak zrobię. ;:333

-- 11 mar 2013, o 17:42 --

katharos Dziękuję podwójnie. :wink:

efka+ Mam nadzieję , że tak już będzie zawsze, zobaczymy na jak długo. :;230 U mnie sypie. Zazdroszczę pogodny i pierwszych kwiatuszków. Dziękuję. :) Miejmy nadzieję ,że prognozy się sprawdzą.

perdii I tak zrobię. ;:333

Maska W pokojach nie ma miejsca bo doniczkowe stoją. :;230 Moja jedna kupiona późną jesienią stoi cały czas na parapecie.

Przepraszam was ,że tak piszę. Ale skasowała mi się całość i musiałem od nowa , ostrożnie. :evil:
Nie wiecie co się może dziać z posianą lwią paszczą? Z dnia na dzień zamiera jej coraz więcej, niby ma wilgotno.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krystianie co ja widzę ... u Ciebie sezon ruszył wielka parą.
Jednak młodość to wspaniały okres - wszystko idzie w błyskawicznym tempie a ja jakoś jeszcze śpię zimowym snem....
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Co niektórzy wiedzą jak w taką pogodę poprawić sobie humor ...kupują zieleninkę :lol: podziwiam i zapytowywuję :lol: jak udało Ci się powstrzymać przed większymi zakupami ? mój sposób jest banalnie prosty ,to ...kilometry znaczy wiejskie zadupie , jak mam jechać do miasta to zakupów mi się odechciewa ;:306
Ciepłej słonecznej wiosenki życzę :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Ja mieszkam w |Olsztynie a jak pomyślę o zakupach to mnie aż trzęsie. Do marketów jadę jak najpóźniej bo jazda przez Olsztyn graniczy z cudem. Jako tako po Olsztynie to można jeździć w nocy :;230 Na szczęście trochę nocnych sklepów jeszcze jest. Tylko ogrodniczego nocnego nie ma, a szkoda
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

christinkrysia Ruszył ale niestety tylko w domu. Może i tak , ale czasu na nic nie ma. :;230

tija Chociaż tyle można zrobić. :wink: Ja również mieszka na wsi , do miast też daleko , ale jakoś często jeździmy. Chyba silna wola. :;230 Dziękuję bardzo i również tego życzę. ;:3

perdii Mam nadzieję , że mówisz o spożywczych - Tesco itp. :;230 Szkoda szkoda.

Taka wiosna! :evil:
Obrazek
Obrazek

Posiałem szałwię trójbarwną , posadziłem różę , zrobiłem porządki na parapetach. Chociaż tak sobie humor poprawiłem. :D W szkole masakra, sprawdzian sprawdzianem sprawdzian pogania. :evil: Zima dalej , przymrozki. Kiedy to się skończy? "To ma być marzec?!" powtarzam cały dzień.
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Krystian - trzymam kciuki za Twoje sprawdziany :)
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Małgosiu. :) ;:168 Teraz to jest masakra! Jest może 1,5 miesiąca do egzaminu gimnazjalnego i tak cisną. Chodzę niewyspany , na szczęście towarzyszy mi mój wiecznie dobry humor. ;:173
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

I tak trzymaj. Dobry humor lekiem za wielkie zło :wink:
Tak miałam na myśli sklepy i market spożywczy. Całonocny market u nas jest jeden :;230
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Z zamieraniem siewek to może być zgorzel, choroba grzybowa :roll: Siewka na granicy z ziemią robi się sucha i czernieje. Czytałam o tym, że nasiona zaprawia się środkami przeciwgrzybowymi, żeby tego uniknąć. Zdarzało mi się takie zamieranie-z całego rzedu siewek w kuwecie przeżywały 3-4 sztuki :( Siałam drugi raz, jeśli mi zależało.
Było -17 :(
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Krystianie ze sprawdzianami sobie poradzisz,pomyśl o wakacjach :heja
Cieszyłam się wiosna i w nocy wróciła zima ;:174 i co nam zostało nasze parapety ;:173
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Krystianie, a za półtora miesiąca po egzaminach za to w ogrodzie mnóstwo pracy - pełnia szczęścia! :wit
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p

Post »

perdii Staram się tak zawsze. :wink: Mam nadzieję , że do niego nie zaglądasz. :;230

ewamaj66 Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Zobaczymy co się będzie działo dalej, najwyżej też posieję drugi raz. :roll:

Renata1962 Może to i jest jakieś pocieszenie. :) U mnie tyle napadało! :evil:

Maska Żeby tylko przetrwać.. ;:173 Za to teraz taki zapiernicz. :evil:

Ci nauczyciele mnie dobijają! :evil: Oddałem email'a z angielskiego , pani po przeczytaniu stwierdziła , że to nie do tego polecenia, a pisałem go na korepetycjach! Na polskim mamy co lekcje pracę klasową i zadała nam do piątku 2 prace z czego jedna jak sama określiła "nas dobije". Historia- I wojna światowa... Jak był ostatnio łatwy temat to powiedziała , że tylko przepyta po klasie a jak trudne to już pyta normalnie. Koleżanka mówi , że nic nie umie ( myślę sobie chociaż nie będę sam) później 5 dostaje.Jak się coś zapytam to tylko " nie wiem i nie wiem". Nie jestem zazdrosny , ale po co tak mówić ? Jutro kartkówka z geografii z 50 państw + stolice i jakaś kartkówka z angielskiego z nie wiadomo czego , wiem tyle , że jakieś 50 wyjątków. Nauczyciele obniżają oceny jak się idzie gdzieś indziej do liceum. Chore !
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Z geografii państwa miałam zaliczyć z dnia na dzień to nie jest trudne, a ja jestem na rozszerzeniu biol-gegr- informatyka
trzeba było zaznaczyć na mapie podać stolicę i nazwę oceny z tego były dobre :uszy
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27

Post »

Krystianie,głowa do góry dasz radę.

Pozdrawiam cieplutko Ania :D