szybko tych kwiatków nie zobaczę!

renzal pisze: A co do kotków....
Od chwili, gdy zawitała w naszym domu Kitka zrozumiałam, że wiele scen z filmów rysunkowych to realne sytuacje!
......
Kotek, który bierze rozbieg i zatacza krąg na ścianie do wysokości włącznika światła... bardzo proszę jest w miom domku.![]()
Kotek, który uznaje, że to nie ładnie nie zamknąć drzwi do łazienki, wiec również z rozbiegu zamyka je z hukiem... jw.![]()
Kotek, który poluje na moją córcie ...jw.![]()
Kotek, który przynosi do domu żywe ptaszki i myszy, puszcza i pokazuje mojej córci coby łapała ... jw.![]()
Kotek, który postanawia w pewnym momencie pić tylko jeden rodzaj wody butelkowanej i głośno to egzekwuje... jw.![]()
Kotek, który chcąc wyjść na działkę np. o 3.20 w nocy i wie gdzie na mnie skoczyć cobym łaskawie wstała... jw.![]()
Kotek, który sprawdziwszy że siewki są już przykryte pokrywką sprytnie ją zdejmuje ... jw.![]()
Kotek, który jest z nami piąty rok i nadal mnie gryzie i drapie, ale jednocześnie domaga się spania pod moją kołdrą... jw.![]()
Kotek, który czekała z porodem, aż wrócę z pracy i zamieszkał z kociakami w mojej szafie... jw.![]()
Kotek, który obgryza szczypiorek i listki żonkili, bo to najlepsza zabawka... jw.![]()
Kotek, który panicznie boi się wody, ale włazi systematycznie do kabiny prysznicowej kiedy ktoś jej używa ... jw.![]()
Tak, człowiek nie wie jak mógł żyć wcześniej w ciszy, spokoju i porządku., bez ran kłutych i szarpanych...![]()
Dziś na obiad chińszczyzna![]()
![]()