Dziękuję wszystkim za wsparcie i pocieszenie. To bardzo wiele dla mnie znaczy kochani
lulka- dokładnie. Czymże jest człowiek bez jego rytuałów codziennego marudzenia?

Mi już przeszło. Przecież już tylko tydzień i będę szaleć z wysiewaniem roślin! No i mam ogromną nadzieję, że za dwa tygodnie już powolutku wiosna nadejdzie.
cccc1969- wiesz co? Akurat ta kawa nie miała zbyt pięknego zapachu. Ale kiedy była podgrzewana na tym kremowym świeczniku (który pokazywałam wcześniej) zapach unosił się dużo lepszy, właściwie prawdziwie aromatycznej kawy
drewutnia- nie dziwię się. Każdy kto jest starszy chciałby być młodszy. Mi szczerze to się nie spieszy specjalnie do dorosłości. Wolałabym się teraz zaczymać na tylu latach ile mam. A jeśli chodzi o Twoje pytanie to mogę powiedzieć, że oczywiście rozumiem co masz na myśli, ale popatrz też na to z mojej perspektywy. Wszystko przede mną, a przyszłość teraz nie jest taka pewna. Ciężko jest w Polsce z pracą, a wiadome, lepiej by było mieć ją tutaj, a nie za granicą. Młodość ma wiele zalet i dobrze o tym wiem.. Tylko po prostu czasami dobija mnie ta myśl, że tyle nerwów trzeba zjeść, żeby do czegokolwiek dojść.
Arkadius121- jak zwykle dużo pochwał

ale cieszę się, że Ci się podoba. Wpadaj jak najczęściej
robaczek_Poznan- wiosna tuż tuż i o tym trzeba pamiętać!

Ale będzie radocha, już to czuję po kościach.. Będziemy szaleć na ile tylko organizm nam pozwoli i na ile wyrobi!

Trzeba wkońcu pozbyć się tego nadmiaru energii
morango- dziękuję

w tym roku powinna być dużo ładniejsza (o ile przeżyła przesadzanie).
anabuko1-
Locutus- uff... no przyznam, łzy mi ze śmiechu poszły jak to czytałam.

Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić takie sytuacje, ale to musi być po prostu powalające

Widać w karierze zawodowej, nawt poważniejszej- jakby się mogło wydawać- nie brakuje rozrywek..

Ale rację przyznaję- czasy liceum to piękny okres, jeśli się tylko umie to dostrzec, co mi się wydaje nie jest trudną rzeczą
Wiosno! Pospiesz się! Czekamyyy!