30 - metrowe maleństwo
- mamafrania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: 30 - metrowe maleństwo
Koleuski to moja nowa miłość zaspokijona już trochę.Chryzantemki jeszcze nie mam, ale z przyjemnośćią oglądam Twoją.Piękna jest.
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Bożko gdzie jesteś tęsknimy za tobą
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bożka zapadła w sen zimowy ... 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Piękne i pięknie zaprezentowane fuksja,chryzantema i róża.Pozdrawiam 

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Cześć Bożenko, co tam słychać jesienią? Wrześniowe fotki super, szkoda tylko wierzby, no ale jak mówisz, że się regeneruje, to może masz egzemplarz, który w sierpniu robi sobie po prostu wakacje 

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Bożko witaj, oj ostatnio mnie troszkę u Ciebie nie było, tak więc nadrabiam wszystko. Jesieni to u ciebie jeszcze nie widać 

Jesieni nie widać, ale Bożki też nie... 

Przepraszam Was wszystkich za długą nieobecność
Jakoś tak się sprawy potoczyły, że zaglądałam tutaj coraz rzadziej, aż w końcu oderwałam się od forum całkowicie... Mniejsza ilość wolnego czasu przełożyła się na brak aktywności forumowej, za co bardzo Was przepraszam
Wiem, że nie nadrobię już wielu chwil w waszych wątkach, ale będę się starała wpadać, może nie tak często jak wcześniej, ale chociaż na chwilę. Takie mam postanowienie
Wszystkich odwiedzających mnie pozdrawiam, przepraszam i dziękuję za pamięć!
Maleństwo już jesiennie uśpione, zerkam na nie przez szybę i wspominam jak tętniło życiem... Cóż więcej napisać... Oby do wiosny

Maleństwo już jesiennie uśpione, zerkam na nie przez szybę i wspominam jak tętniło życiem... Cóż więcej napisać... Oby do wiosny

To z niecierpliwością będziemy Cię wyglądać!
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Bozuniu!
Fajnie, ze zajrzałaś
wpadaj jak najczęściej
Może umiemy się jesiennie na jakieś grzane wino w mieście? Warszawa się spotyka, my tez możemy
Fajnie, ze zajrzałaś

Może umiemy się jesiennie na jakieś grzane wino w mieście? Warszawa się spotyka, my tez możemy

Dziewczyny, możemy się spotkać. Dajcie znać w razie czego.
Ale mam teraz PeGieeR w domu
Przytaszczone to, co nie zimuje... tzn. duże fuksje, pelargonie, dipladenie, heliotrop, w wiaderkach mam roślinki z oczka (eksperymentalnie, bo nie wiem, czy dadzą rade..) Ogólnie parapety się uginają i nie mam gdzie zrobić jedzenia w kuchni... Wykopałam też trawę pampasową, przeniosłam do donicy i stoi w chłodnym miejscu. Mam świadomość, że raczej nie przezimuje, ale zobaczymy... Kartony z daliami, cannami i innymi wykopaliskami piętrzą się przy drzwiach wejściowych... I tak do wiosny...
Troszkę mączlik się rozpanoszył, przyniosłam go z fuksjami, ale dałam sobie z nim radę - mechanicznie łapkami
Trzeba uważać przy przeprowadzkach do domu...
A w ogródku nieustannie kwitnie róża w donicy, taka najbardziej pospolita. Nie pasuje nijak do zważonych przymrozkiem innych roślinek i do golizny bezlistnej... I za to ją lubię:)
Ale mam teraz PeGieeR w domu

Troszkę mączlik się rozpanoszył, przyniosłam go z fuksjami, ale dałam sobie z nim radę - mechanicznie łapkami

A w ogródku nieustannie kwitnie róża w donicy, taka najbardziej pospolita. Nie pasuje nijak do zważonych przymrozkiem innych roślinek i do golizny bezlistnej... I za to ją lubię:)
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Bozuniu, na listopadowe spadki nastrojów najlepsze są letnie wspomnienia z naszych ogrodów...może zaserwujesz nam jakieś wspomnienia z maleństwa?A na kawkę/winko musimy się spotkać 

oj popieram.....jestem za spotkankiem!
może Palmiarnia? jest tam kawiarenka i można pozwiedzać i pooglądać roślinki

może Palmiarnia? jest tam kawiarenka i można pozwiedzać i pooglądać roślinki

Kasiu, wspomnienia będą
Ale najpierw pochwalę się czymś miłym - taką miła niespodzinką na koniec sezonu
Otóż zgłosiłam bodajże we wrześniu moje maleństwo do konkursu "Ogrodnik doskonały" organizowanego przez czasopismo "Mój piękny ogród'. Zrobiłam to trochę dla śmiechu, bo wiem, że ludzie konkurują je sobą wielkimi i pięknym ogrodami. Jakie było moje zdziwienie i zaskoczenie, kiedy w listopadowym numerze zobaczyłam wyróżnienie dla swojego ogródka spośród wielu nadesłanych zgłoszeń z całej Polski. Nagroda "nawozowa paka" dotarła do mnie przedwczora. Na mój metraż starczy mi chyba na 10 lat
Ale najmilsze jest w tym wszystkim to, że ktoś docenił moje maleństwo, mój zielony pokoik
Marta Palmiarnia to świetny pomysł! Jestem za!

Otóż zgłosiłam bodajże we wrześniu moje maleństwo do konkursu "Ogrodnik doskonały" organizowanego przez czasopismo "Mój piękny ogród'. Zrobiłam to trochę dla śmiechu, bo wiem, że ludzie konkurują je sobą wielkimi i pięknym ogrodami. Jakie było moje zdziwienie i zaskoczenie, kiedy w listopadowym numerze zobaczyłam wyróżnienie dla swojego ogródka spośród wielu nadesłanych zgłoszeń z całej Polski. Nagroda "nawozowa paka" dotarła do mnie przedwczora. Na mój metraż starczy mi chyba na 10 lat

Ale najmilsze jest w tym wszystkim to, że ktoś docenił moje maleństwo, mój zielony pokoik

Marta Palmiarnia to świetny pomysł! Jestem za!

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Bożko gratulację wygranej