Grażynko, ja już nie mogę się doczekać wizyty u Was

Jeśli mówisz, że potrzebny będzie cały dzień to tak zrobimy - wezmę sobie urlop, a co
Trampki.....

powiadasz...... To co ja ostatnio miałam u Ciebie na nogach, że JUŻ mnie ostrzegasz
Aniu Sweety Twoje tłumaczenie bardzo mi się podoba. I jest jak najbardziej logiczne
Majeczko, no tak mijamy się . Ale ja u Ciebie często bywam, tylko rzadziej się wpisuję. A że wesoło tutaj to duża zasługa
Ani Sweety, która zdaje się posiadać więcej zdjęć mojego ogrodu niż ja - i to na każdy temat. Chcesz kwiaty - wkleja liliowce, Iza chciała kota - znalazła go nie wiem jaki cudem, może Ty też coś byś chciała? Na pewno znajdzie.....
Asiu2 ja teraz mam chwilę oddechu, więc buszuję po Forum i wykorzystuję swoje pięć minut wolnego. Asiu, dobrze że masz teraz czas, tylko szkoda że jesteś chora. Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowiejesz

Przesyłam Ci gorące uściski i życzenia zdrowia.
Marysiu Mufko nie masz pojęcia jak mi miło, czytając Twoje komplementy. Tym bardziej, że naprawdę wcale nie jest idealnie. To co pokazuję to po prostu wybrane zdjęcia i
oszukiwanie oka. Sama siebie tez w ten sposób
oszukuję, a potem wychodzę do ogrodu i widzę wszystkie niedociągnięcia i błędy. Ale dzięki Forum i mądrym Forumkom dużo się uczę i mądrzej planuję kolejne kroki.
Tym niemniej, bardzo się cieszę że Ci się podoba i bardzo serdecznie Ciebie zapraszam. Zawsze będzie mi niezmiernie miło Cię gościć. Jeśli jest coś co Ci się szczególnie u mnie podoba to proszę napisz co. Postaram się - w miarę możliwości - wkleić odpowiednią fotkę.
A teraz tradycyjnie dla Nowego Gościa na powitanie: