Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
Prezent super....To wszystkiego naj...na urodzinki 

- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Igo , mam mieszane uczucia.
Czy to był wymarzony prezent urodzinowy
czy zadbano byś w domu nie dostała głupich myśli
Czy to był wymarzony prezent urodzinowy

czy zadbano byś w domu nie dostała głupich myśli

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Olu, raczej wymarzony, od października, an imieniny dostałam zgodę na 4 łapy, i od tej pory szukałam rasy. Również schronisko brane było pod uwagę, ale ze względu na fobię Piotrka tylko szczeniak miał być. No i trafiło na Lakusia. Hultaj i utracjusz , jak na razie.
Agnieszko, dzięki.
Goferek , ostatnio z kretami spokój, od czasu jak pole ze mną graniczące jest zaorane.
Jatra, kochany, nooooo. Na razie zbój.

Agnieszko, dzięki.

Goferek , ostatnio z kretami spokój, od czasu jak pole ze mną graniczące jest zaorane.
Jatra, kochany, nooooo. Na razie zbój.

- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Powiesiłaś?
Jestem ciekawa czy wybrałaś miejsce o którym ja myślałam
Jestem ciekawa czy wybrałaś miejsce o którym ja myślałam
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
-
- Kontakt:
Ilonko, jeszcze nie , od piątku gości do wczoraj, a ja się rozłożyłam. A tu trzeba z maluchem co godzinkę na spacerek. Bo mnie Piotrek z każdej domowej kupy rozliczy.
Kolorystycznie jest problem, bo u nas pomarańcze królują. NA razie intensywnie myślę, a gdzie Ty widziałaś?

Kolorystycznie jest problem, bo u nas pomarańcze królują. NA razie intensywnie myślę, a gdzie Ty widziałaś?

- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Teraz to może z maluchem problem, ale późnie jak podrośnie to nie będzie, bo załatwi swoje sprawy na dworzu, tak będzie przyzwyczajony.
Wstępnie myślałam o korytarzu, bo tam jest ciemniejszy kolor (jeny chyba dobrze pamiętam
) i przy schodach na pięterko, tylko nie wiem czy nie kolidowałoby to z szerokością.
Wstępnie myślałam o korytarzu, bo tam jest ciemniejszy kolor (jeny chyba dobrze pamiętam

Pozdrawiam - Ilona
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
Dobreiga23 pisze: No i trafiło na Lakusia. Hultaj i utracjusz , jak na razie.![]()

Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Iguś, dopiero teraz dojrzałam Twój prezencik! Wygląda słodko, ale jak to terierek to musi być 'hultaj i utracjusz'
Muszę sobie poczytać o tej rasie, bo ja psiara jestem i wszystko co psie strasznie mnie ciekawi.
A to umaszczenie to mu zostanie, czy będzie się przebarwiał?

Muszę sobie poczytać o tej rasie, bo ja psiara jestem i wszystko co psie strasznie mnie ciekawi.
A to umaszczenie to mu zostanie, czy będzie się przebarwiał?
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Iguś dziękuję za odwiedzin-ki
Piesio śliczniutki...oby nie psocił za wiele.
Przeglądam żurawki w sklepie na dniach złożę zamówienie, trudny wybór mnie czeka bo, bo wszystkie chciałabym mieć u siebie.
Kilka jasnych na pewno wybiorę aby ożywić kolekcję bo te zmarniały,limonka padła zupełnie - pędrak ją zaatakował.
Powiększę kolekcję: tych z obwódkami na liściach i coś z nowości.
Pozdrowienia dla M.
Zyta

Piesio śliczniutki...oby nie psocił za wiele.
Przeglądam żurawki w sklepie na dniach złożę zamówienie, trudny wybór mnie czeka bo, bo wszystkie chciałabym mieć u siebie.
Kilka jasnych na pewno wybiorę aby ożywić kolekcję bo te zmarniały,limonka padła zupełnie - pędrak ją zaatakował.
Powiększę kolekcję: tych z obwódkami na liściach i coś z nowości.
Pozdrowienia dla M.
Zyta
-
- Kontakt:
Witaj Zytko, dziękuję za wizytę, z nowych to żuraweczki, Solar Power, i Yellowstone Falls, wyglądają jak słoneczka na rabacie, i pięknie przyrastają.
Piesio, to na razie żywe srebro, kiedyś pewnie spoważnieje, ma na razie 3 miesiące. Mam co robić.
Dalu, w lekkim skrócie to przodek Westa,one się do tej rasy wywodzą, ma być kiedyś spokojny, tylko kiedy to będzie....
Takie kolory zostanę, te psy występuję w kolorach od rudego, po pręgi do prawie czarnego.Umaszczenie i rodzaj sierści jak jamnik szorstkowłosy.
Fabi, z przykrością to stwierdzam, nie tęsknił za domem, jak są goście zachowuje się jak dziecko, popisy i broi , ile wlezie. Jak jesteśmy sami jest grzeczny.
Ilonko, pomyślimy, schody nie możliwe, bo czasem jest z góry zdejmowany materac, więc by przeszkadzało, albo kuchnia, albo korytarz.

Dalu, w lekkim skrócie to przodek Westa,one się do tej rasy wywodzą, ma być kiedyś spokojny, tylko kiedy to będzie....

Fabi, z przykrością to stwierdzam, nie tęsknił za domem, jak są goście zachowuje się jak dziecko, popisy i broi , ile wlezie. Jak jesteśmy sami jest grzeczny.

Ilonko, pomyślimy, schody nie możliwe, bo czasem jest z góry zdejmowany materac, więc by przeszkadzało, albo kuchnia, albo korytarz.

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
ale słodziak, takiemu to wszystko będzie wybaczone 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Iguś
podoba mi się Żuraweczka 'Solar Eclips". 'Golden zebra', 'Brety lolor', 'Mirecle' i 'Obsidion"...
"Solar Power' jest chyba trochę inny od "Hucherella Tapastry" którą u Ciebie w sklepie zarezerwowałam więc ją dopisz do mojego konta.
Pozdrawiam serdecznie.

"Solar Power' jest chyba trochę inny od "Hucherella Tapastry" którą u Ciebie w sklepie zarezerwowałam więc ją dopisz do mojego konta.
Pozdrawiam serdecznie.

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Cudny prezent:) tylko kochać i rozpieszczać
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś, witaj. Trochę się dzieje u Ciebie. Spóźnione życzonka przyjmij ode mnie. A ja chciałam zabrać swoje prośki z wizytą u Ciebie? Żartuję. Lubię pieski. Już zacznij go uczyć witać "gości"-obcych na posesji.