dorcia7 pisze:Piękna wiosna u Ciebie

dziekuje
oj nie wszystko Tereniu, nie wszystko
na razie nie widze oznak życia m.in. na budleji, a niektóre żurawki to masakra, ale mam nadzieję że odbudują sie
tu.ja pisze:Cieszę się, że w tym nawale prac znalazłaś czas by zrobić zdjęć i zajrzeć na FO

Zaskoczył mnie ten widok niezliczonej ilości prymulek

Istne cudo! Zastanawiam się czy zapomniałam o nich czy po prostu ich wcześniej nie pokazywałaś. Domyślałam się, że masz ich sporo ( przecież dostałam kilka od Ciebie). Jednak nie wyobrażałam sobie, że masz ich aż tyle...
Iza - te prymulki co pokazałam to tylko urywek
mam ich mnóstwo, ciężko zrobić wszystkim zdjęcia, bo całą strone by zajęły, a nie wszystkie jeszcze kwitną
do tego same sie rozsiewają i krzyżóją sie, w trawnikach co kawałek jest jakaś siewka pierwiosnków, a i kolory najróżniejsze
dzisiaj dalej pieliłam, pieliłam i pieliłam, ale zrobiłam wszystkie krzewy i drzewka owocowe co rosną w trawnikach, wycięłam im troche trawy i jutro podleję rozwodnioną gnojówką, może i nie będzie najładniej pachnieć ale dobrze im to zrobi, zwłaszcza że porzeczki mają już spore pąki kwiatowe, lada chwila będą kwitnąć i zawiazywać owoce, wiec troche pokarmu im sie przyda
dzisiaj nie robiłam zdjęć,może jutro coś sie uda
tylko gdzie ten deszcz

ja chce deszczu