Działka korzo_m
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorciu co to za kwiat na 40 str. zdjęcie 4 od dołu , bo jest bardzo piękny i chętnie bym sobie taki kupiła?
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Ale jest śliczny i muszę go sobie sprawić . Dzięki Madziu za odpowiedż .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Dostałam w piątek od Renizat takie piękne sadzonki lobelii, wielosiła i bielunia, jutro będę lobelię pikować

Moje sadzonki koleusów wyglądają już tak ,teraz nie wiem, czy ich już nie powinnam ich uszczyknąć.

Posiałam 3 torebki szałwii, zostało tylko tyle sadzonek

moje calijki,już są takie duże

Madziu zobacz na mojego liliowca, mam nadzieję,że ne złamałam pączków

Teraz potrzebuję Waszej pomocy, moje begonie w tym momencie wyglądają tak, nie wiem co mam z nimi zrobię ,miały być zwisające, a rosną do góry, chciałam je przesadzić do wiszących doniczek, ale nie wiem czy im przez przesadzenie nie zaszkodzę tymbardziej ,że dwie begonie mają już zawiązki kwiatów

Moje sadzonki koleusów wyglądają już tak ,teraz nie wiem, czy ich już nie powinnam ich uszczyknąć.

Posiałam 3 torebki szałwii, zostało tylko tyle sadzonek

moje calijki,już są takie duże

Madziu zobacz na mojego liliowca, mam nadzieję,że ne złamałam pączków

Teraz potrzebuję Waszej pomocy, moje begonie w tym momencie wyglądają tak, nie wiem co mam z nimi zrobię ,miały być zwisające, a rosną do góry, chciałam je przesadzić do wiszących doniczek, ale nie wiem czy im przez przesadzenie nie zaszkodzę tymbardziej ,że dwie begonie mają już zawiązki kwiatów

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorotko. Twoje begonie są wieeeelkieee !
Piszesz że miały być zwisające, może się rozłożą jak będą kwiaty ?
A jak chcesz przesadzić to zrób to, czym prędzej tym lepiej. Myślę że nie zaszkodzisz, ja jak kupuję w doniczkach już kwitnące, też przesadzam i nic się nie dzieje.
Jak Wy to wysyłacie że nic się nie dzieje złego roślinkom ?
Jutro czeka Cię dużo pracy - myślę że przyjemnej. :P
Piszesz że miały być zwisające, może się rozłożą jak będą kwiaty ?
A jak chcesz przesadzić to zrób to, czym prędzej tym lepiej. Myślę że nie zaszkodzisz, ja jak kupuję w doniczkach już kwitnące, też przesadzam i nic się nie dzieje.
Jak Wy to wysyłacie że nic się nie dzieje złego roślinkom ?
Jutro czeka Cię dużo pracy - myślę że przyjemnej. :P
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Gabrysiu jutro begonie szybko przesadzam, widziałam reklamę takich fajnych donic na begonie więc kupię ,masz rację jak dostaną ciężaru od kwiatów to może zaczną sie pokładać do dołu. Pytasz jak nam się udaje przesyłać sadzonki, mój mąż jechał przez miejscowość gdzie mieszka Renia i je przywiózł.
Madziupousówałam, ale ile przy tym sie nazłościłam, okazało się w domu ,że kupiłam malwę ,a ja myślałam,że kupuję begonie, moja ślepota jest okropna i te dziwne nieznajome nazwy na opakowaniach, które mnie zmyliły. Jeszcze dziś jak sobie przypomnę to jestem zła sama na siebie,że nie wyjęłam z torebki "sekularów."
Madziupousówałam, ale ile przy tym sie nazłościłam, okazało się w domu ,że kupiłam malwę ,a ja myślałam,że kupuję begonie, moja ślepota jest okropna i te dziwne nieznajome nazwy na opakowaniach, które mnie zmyliły. Jeszcze dziś jak sobie przypomnę to jestem zła sama na siebie,że nie wyjęłam z torebki "sekularów."