Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

I jeszcze do MarzenyF - to miło, że blisko mieszkasz, ale ja tam z tymi awariami nie wymyślam, no tak było, a prądu to jeszcze następnego dnia z 5 godzin nie było. I ja to sama wykrakałam wywołując rozmowę o "prawie serii", więcej takiego tematu nie poruszę, bo to nie śmieszne, jak się żarty ziszczają, no nie o takie spełnianie życzeń w wigilię mi chodziło :;230 :;230 :;230
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wniosek nasuwa się jeden nie kracz,bo wykraczesz :wink: Oj to bardzo współczuję,i myślę że limit awarii na rok bieżący już wykorzystany :!: :;230 :;230 :;230 W końcu zostały już tylko 2 dni ;:224 :wink:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

Mambuś...a jak tam fajeczki..ssie dalej?
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Aha :D :D :D I dobrze, bo ten rok to był dziwny, jakiś pechowy, jakby mi się zdolność spadania na 4 łapy zagubiła.... :wink:
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Oj, to do MarzenyF jest.

Z fajkami ciężko, ale nie, mówię nie i koniec i podbijam się np wywiadem z Niną Andrycz (też mówiła nie, ale panom :D :D :D ). Nie nie nie, jak inni potrafili być stanowczy, to ja też, może stąd wszystkie kłopoty, że się zgadza na za dużo badziewia "w tym dzisiejszym świecie". Wiesz, Józefie, jak było u mnie - i akupunktura i płacz, a teraz czytam biografie silnych ludzi, nie sławnych, a silnych i co się nadaje, odnoszę do fajek i działa.
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

:;230 :;230 ......
mamba9991
1000p
1000p

Post »

No śmieszne, ale działa. Może ja siły zazdraszczam, czy co, a zresztą srodki nieważne. Działa. Jak mam rozśmieszać dalej - przeczytałam ostatnio "Jądro ciemności" i nawet "Znaczy kapitan" oraz niektóre "Baśnie" Andersena, śmiejcie się, ale działa i palić się nie chce, o.
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

"Znaczy kapitan" to jedna z moich ulubionych książek :D Nie wiedziałam, że tak pomaga w motywacji.
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Ja nie palę rok,trzy m-ce i 4 dni i żyję już nie ssie 8-) Nawet ślubnego namówiłam i nie ćmi już dokładnie miesiąc :uszy To fakt trzeba być jak Nina i umieć odmówić niekoniecznie facetom :;230
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Bo pewnie palenia nie rzucałaś, Ania, zresztą gdzie tam palenie i ogrodniczka taka jak Ty, to tylko ja tak się wygłupiłam, ale Józef też, hehe, no i rzucamy to g..o i się śmiejemy z kolejnych "cudownych metod". Tylko że mi te kurna biografie naprawdę pomagają, w tv nie szukam autorytetów, ani w otoczeniu, bo jakoś ich tam nie ma, szukam po swojemu, a Józef się śmieje, o. :twisted: :twisted: :twisted:
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

A MarzenieF to zawsze "przez kozła" odpowiadam :;230 Fajnie masz, nie pozwalaj, choćby się paliło (nomen omen), miesiąc to mało, ale bądź zołzą :;230

No dokładnie, Nina nie ze względu na fajki, ale ogólnie, za stanowczość ok.
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

U nas w pracy dzisiaj mój szef podjął temat palarni. Mamy takie pomieszczenie całkiem na uboczu. No, ale nie spełnia wymagań. No i klops. Czuje, że bedzie niewesoło dla palaczy. (ja nie palę).
A temat wyszedł bo sie chłop chwilowo nudził, bo mu informatyk majstrował przy kompie. Stwierdziliśmy, że musimy mu organizować w takich wypadkach jakies zajęcie, żeby nie wymyślał głupot.
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Paliłam kiedyś, ale tylko przez rok. Zostawiłam z dnia na dzień i tyle. Nie ciągnie mnie. Bardzo mnie to cieszy, bo jak pomyślę przez co przechodzicie, żeby się odzwyczaić... Jedyny tytoń jaki lubię, to ten ozdobny, pięknie pachnie.
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Aha, pięknie. Szkoda, że jednoroczny, wysiewa się, ale u mnie działka w budowie, to pewnie z chwastami pójdzie. Palarni mówię nie - nie po to walczyłam z własną głową, by teraz sponsorem być. Gdzie pokusa tam grzech (żartowałam, nie jestem moherem :D :D :D ). Nie fajkom i tyle (Nina). A jak ktoś się bez fajek nudzi, to znaczy, że ogólnie nudny jest.
Esteci i łakomczuchy
marzenaF
1000p
1000p

Post »

Tytoniowi ozdobnemu mówimy zdecydowane ;:108
Machorze NIE :evil:
Może jestem wredna :oops:
,ale w pracy nie pozwalam palić na zapleczu,a znalazłby się jakiś zakamarek....
Powiem więcej wcale mi ich nie szkoda niech stoją na mrozie.
Może wywieje im ze łbów ta głupotę ;:170 Ale ze mnie żmija ;:14 a jeszcze rok temu ....;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”