Aniu czy pelargonie to Twoje dzieło? takie dorodne sadzonki już masz czy też kupiłaś już?
Jestem z Tobą tez straciłam kanny ,może coś kupie jednak jak zaczną się kiermasze... bo jak to tak - ogród bez kanny niemożliwe chyba.
Pozdrawiam i życzę zdrówka
Taruś zdrowiej szybciutko, bo ogródek rozkwita i trzeba się napatrzeć na wszystko.
I do świąt niedaleko.
Jak wyjrzysz do hurtowni przez okno to i humor Ci się zaraz poprawi.
Taruniu - zdrówka Ci życzę! A z tą hurtownią to naprawdę numer poniżej pasa! Oni Ci ostatni grosz z kieszeni wyciągną!
A przynajmniej ze mną tak by na pewno było... ...
Taro ładne te twoje prymulki.Kupiłam ostatnio nasionka pierwiosnka kubkowego.Nie jestem zwolenniczką siania ale spróbuję może mi coś wzejdzie. Bardzo mi się podobają nie tylko że mają duże kwiaty prawie jak pelargonie to jeszcze bardzo długo kwitną.Dbaj i siebie bo zdrowie najważniejsze.
witam, dziękuję że mnie odwiedzacie - ta pogoda zdradliwa niby było tak pięknie, słoneczko tylko trochę mnie przewiało i muszę nieco przystopować ale dziś postaram się wyjść,
jak pewnie we wszystkich ogródkach kwitną krokusy o które bardzo się bałam, ciemierniki a tulipany, hiacynty, żonkile już szykują się do kwitnienia, mam nawet już małą niespodziankę tulipan
Ruszyło się wreszcie w naszych ogródkach Aniu, skoro są już kwiaty to sezon rozpoczęty.
Teraz tylko na zdrowie uważać musimy,nie przegrzewać się ale i nie zmarznąć...
Grabienie ogólne mam za soba ale teraz wchodzenie w poszczególne rabaty mnie czeka ,chyba jednak juz po świętach.
A ja mam nawet całą kępkę kwitnących już tulipanków
No a u mnie zaczął lac deszcz ,ale cały dzień do bani raz słonko a potem chmury i tak przez cały czas . Niestety to najbardziej zdradliwa taka wiosenna pogoda
Aniu u mnie też już rozkwitnął pierwszy tulipan.
Szkoda tylko, ze słonko za chmurami, ale za kilka dni ma być lepiej.
Odpocznij i wracaj do zdrowia, bo szkoda tak piękną porę marnować na leżenie w łóżku.
Zdrówka Ci życzę i posyłam
Aniu pięknie i kolorowo robi się w twoim ogrodzie
u nas dwa dni padało i było zimno ale dzisiaj pokazało się słoneczko musisz uważać w pracach w ogrodzie łatwo się spocić ,wiatr owieje no i już...dużo zdrówka ci życzę
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..." Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
...aż tyle pomidorów ,a mówiłaś ,że posadzisz tylko ze 20
Niech Ci rosną ,a nadmiar sprzedaż na bazarku ,albo wymienisz w ogrodniczym z naprzeciwka na kwiaty
Zdrowia życzę
Jak będę po drodze ,to wdepnę ...,albo Ty do mnie
Aniu! Zdrówka Ci życzę i uważaj na siebie. U mnie pogoda brzydka, wczoraj lało a dzisiaj zimno i czarne chmury i wytrzymało bez deszczu. Na działce też jeszcze niewiele się dzieje. Kwitnie pięknie ciemiernik. Zrobiłam zdjęcie to pokażę Pozdrawiam.