W akwarium mam Equestris, Mini Mark, Dendrobium Aggregatum, Masdevallię, Vanilię, Paphiopedilum, kilka "biednych" hybryd Phalaenopsis.... aaaa i jeszcze 2 małe paprotki ;)
Widzę, że jesteś z WLKP to zapraszam na kawę i oględziny

Myślałam, że to jakaś dracena , bo ma pień o ile wzrok mnie nie myli ;) Kroton zawsze mi się kojarzył z pomarańczowymi liśćmi
 Myślałam, że to jakaś dracena , bo ma pień o ile wzrok mnie nie myli ;) Kroton zawsze mi się kojarzył z pomarańczowymi liśćmi  Chyba , że już coś mylę, bo ta godzina to pewnie i mózg nie taki świeży jak rano
 Chyba , że już coś mylę, bo ta godzina to pewnie i mózg nie taki świeży jak rano 
 Zaproszenie na kawkę przyjęte, ale wyłącznie z mleczkiem i cukrem
 Zaproszenie na kawkę przyjęte, ale wyłącznie z mleczkiem i cukrem   
    Tylko musisz mi założyć jakieś kajdanki, bo Ci te śliczności z domu wyniosę
  Tylko musisz mi założyć jakieś kajdanki, bo Ci te śliczności z domu wyniosę 

Mi to by było szkoda miejsca , taki ze mnie brzydal okropny eh....
  Mi to by było szkoda miejsca , taki ze mnie brzydal okropny eh....  Ale przynajmniej mam odwagę się do tego przyznać
 Ale przynajmniej mam odwagę się do tego przyznać 
 A ciacho jakieś dowiozę ;)
  A ciacho jakieś dowiozę ;)  
  A wiesz czego uczą i gdzie ?
 A wiesz czego uczą i gdzie ? 

obyś zawsze tak miała, ja na parapetach oglądam raczej sałatę więc miło było mi choć chwilę pogościć u Ciebie
 obyś zawsze tak miała, ja na parapetach oglądam raczej sałatę więc miło było mi choć chwilę pogościć u Ciebie   

Ja osobiście bym zainwestowała, w swoim trzymam maluchy i "zdechlaczki" i widzę, że ta większa wilgotność świetnie i robi, puszczają korzonki, listki itp.
 Ja osobiście bym zainwestowała, w swoim trzymam maluchy i "zdechlaczki" i widzę, że ta większa wilgotność świetnie i robi, puszczają korzonki, listki itp.

Nie można oczu oderwać od tych piękności
 Nie można oczu oderwać od tych piękności  

można smiało nazwać storczykowym
 można smiało nazwać storczykowym 

Dziękuję Ci!paula_ pisze:Dziękuję Wam za tyle miłych słow
Kasiu - ja jestem też początkującaJa osobiście bym zainwestowała, w swoim trzymam maluchy i "zdechlaczki" i widzę, że ta większa wilgotność świetnie i robi, puszczają korzonki, listki itp.
Spróbuj na początku w jakimś starym akwarium, albo niektóre dziewczyny mają takie duże plastikowe, przejrzyste pojemniki i też świetnie się sprawdzają
 I myślałam jeszcze o tym, żeby wewnątrz zrobił mi kilka takich szklanych stojaczków, wtedy więcej doniczek wejdzie. Nie wiem, czy Wiesz o czym mówię, ale jak już będzie gotowe, to zrobię fotkę
 I myślałam jeszcze o tym, żeby wewnątrz zrobił mi kilka takich szklanych stojaczków, wtedy więcej doniczek wejdzie. Nie wiem, czy Wiesz o czym mówię, ale jak już będzie gotowe, to zrobię fotkę  

cudny pokoj
  cudny pokoj   pieknie rozmieszczenie storczykow ale najpiekniejsze sa te wiszace
    pieknie rozmieszczenie storczykow ale najpiekniejsze sa te wiszace