Moja działka - danutab cz.2
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka - danutab cz.2
Danusiu a co robisz na zimę z truskawkami - okryjesz je ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Goryczko wszystkie te zdjęcia były robione 6 listopada tam jest data. Jeśli nie przyjdą mrozy
to jeszcze może się całkowicie rozkwitną.
Grażynko truskawki w kręgach owijam agrowłókniną.Natomiast te które są w doniczkach wniosę do domku.
Gdy patrzę na to zdjęcie poprawia mi się humor pięknie wyglądają te kwiaty w promieniach zachodzącego słońca.

to jeszcze może się całkowicie rozkwitną.
Grażynko truskawki w kręgach owijam agrowłókniną.Natomiast te które są w doniczkach wniosę do domku.
Gdy patrzę na to zdjęcie poprawia mi się humor pięknie wyglądają te kwiaty w promieniach zachodzącego słońca.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, cudne zdjęcie, takie nastrojowe
Bardzo miła niespodzianka na zakończenie dnia 

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Danusiu, to nie do wiary! Wczorajsze zdjęcia, a jakby z września! Czy do Ciebie nie dotarły jeszcze przymrozki? U mnie już prawie wszystkie kwiaty były zwarzone parę dni temu.
Muszę jutro koniecznie pójść do ogródka z aparatem, bo różnica jest niesamowita
Muszę jutro koniecznie pójść do ogródka z aparatem, bo różnica jest niesamowita

- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Mnie też poprawiłaś humor na dobranoc
Śliczne zdjęcia

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Danusiu,niestety u nas wszystkich zrobiło się trochę smutno i trochę smętnie, jesień ma to do siebie.Potem będą zimą wspomnienia lata,a następnie WIELKIE CZEKANIE NA WIOSNĘ!Więcej optymizmu.
Momiu i Romo mnie to zdjęcie też nastraja romantycznie niewiele moich zdjęć mnie
zachwyca ale to ujęcie ma coś w sobie może to właśnie to zachodzące słońce to sprawiło.
Izuniu tak jak wszędzie u mnie też był przymrozek ale te róże były w pączkach i bliżej tarasu
tam nie ma takiego przewiewu i dlatego się zachowały.
Ewo niestety taka jest kolej losu, że zimą wspominamy lato i z utęsknieniem czekamy
na wiosnę bo ona budzi nie tylko rośliny do życia.
W piątek byłam na działce i chyba się przeziębiłam mam katar i kaszlę na szczęście nie mam temperatury zerwałam przedostatnie lilie bo jeszcze jedne są w donicy.

zachwyca ale to ujęcie ma coś w sobie może to właśnie to zachodzące słońce to sprawiło.
Izuniu tak jak wszędzie u mnie też był przymrozek ale te róże były w pączkach i bliżej tarasu
tam nie ma takiego przewiewu i dlatego się zachowały.
Ewo niestety taka jest kolej losu, że zimą wspominamy lato i z utęsknieniem czekamy
na wiosnę bo ona budzi nie tylko rośliny do życia.
W piątek byłam na działce i chyba się przeziębiłam mam katar i kaszlę na szczęście nie mam temperatury zerwałam przedostatnie lilie bo jeszcze jedne są w donicy.

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Danusiu, to nie tylko o róże chodzi. Cały ogródek! U mnie 6-go juz mało co nadawało sie do sfotografowania. Nie pamiętam położenia Twojego ogrodu względem stron świata, ale może to ma jakiś wpływ, łącznie z nachyleniem terenu?
A może po prostu Cieszyn ciepły jest!
Danusiu, możesz coś dla mnie zrobić? Jak kaszlesz, to połóż się do łóżka i nie wychodź z niego przez dwa dni, popijając duże ilości herbaty z pigwowcem ewentualnie z cytryną. Bardzo Cię proszę!

A może po prostu Cieszyn ciepły jest!

Danusiu, możesz coś dla mnie zrobić? Jak kaszlesz, to połóż się do łóżka i nie wychodź z niego przez dwa dni, popijając duże ilości herbaty z pigwowcem ewentualnie z cytryną. Bardzo Cię proszę!

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Danusiu, uważaj na siebie!! Zdrówka życzę 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danuśka, trzymaj się!!!
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Danusiu Ty się nie wybieraj na żadną działkę z katarem,tylko tak jak radzi Iza ,leż w łóżku,popijaj czosnek z miodem i jedyny ruch jaki możesz wykonać to obracanie się na boki ;:78 Aha ,jeszcze syrop z cebuli,i wysmarować się maścią kamforową dla wygrzania i dla lepszego oddechu.Szybko zdrowiej 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- kogra
- Przyjaciel Forum
No tak - praca w deszczu często kończy się katarem.
Danusia odpocznij i dbaj o siebie.
Danusia odpocznij i dbaj o siebie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Izuniu od soboty siedziałam w domu staram się kurować ale mam też zobowiązania
dzisiaj przesunęłam wizytę u reumatologa w Ustroniu bo bałam się stać na przystankach
w taką pogodę, ale niestety musiałam jechać o 7 rano do zakładu mam pewne zobowiązania ale przywieźli mnie o 12 i dalej się kuruję korzystając z twoich rad.
Moniu, Taro bardzo Wam dziękuję i staram się trzymać.
Nelu w piątek byłam ostatni dzień na działce zostało mi tylko zgrabić resztę liści jak opadną
i zwapnić trawnik.No i jeszcze będę musiała posadzić jedną różę którą przesłała mi Gosia, na szczęście mam już wykopaną dziurę i przygotowaną ziemię.
Grażynko z działki poszłam do fryzjera co prawda miałam beret ale czułam że jest mi zimno w głowę a w sobotę już miałam katar.
Dziewczyny dzisiaj wkleiłam zdjęcia moich okien w mieszkaniu gdy jeszcze nie miałam działki
nie są najlepszej jakości ale chciałam Wam pokazać.Dziś już tak nie wyglądają bo wyżywam
się na działce.
Oczywiście zdjęcia wkleiłam w moich domowych.
dzisiaj przesunęłam wizytę u reumatologa w Ustroniu bo bałam się stać na przystankach
w taką pogodę, ale niestety musiałam jechać o 7 rano do zakładu mam pewne zobowiązania ale przywieźli mnie o 12 i dalej się kuruję korzystając z twoich rad.
Moniu, Taro bardzo Wam dziękuję i staram się trzymać.
Nelu w piątek byłam ostatni dzień na działce zostało mi tylko zgrabić resztę liści jak opadną
i zwapnić trawnik.No i jeszcze będę musiała posadzić jedną różę którą przesłała mi Gosia, na szczęście mam już wykopaną dziurę i przygotowaną ziemię.
Grażynko z działki poszłam do fryzjera co prawda miałam beret ale czułam że jest mi zimno w głowę a w sobotę już miałam katar.
Dziewczyny dzisiaj wkleiłam zdjęcia moich okien w mieszkaniu gdy jeszcze nie miałam działki
nie są najlepszej jakości ale chciałam Wam pokazać.Dziś już tak nie wyglądają bo wyżywam
się na działce.
Oczywiście zdjęcia wkleiłam w moich domowych.
- kogra
- Przyjaciel Forum
No to wracaj szybko do zdrowia.
Parapety faktycznie piękne...
Parapety faktycznie piękne...

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Andrzej Max
- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: