JACKU ,ja mam roślinki ,które tobie się podobają ,a ty masz takie co mnie się podobają .Wiosną możemy zrobić jakąś wymianę ,bo na razie moje to same mikrusy ,bo w większości tegoroczne nabytki .
MAJECZKO ,twoje zakupy ,jak zwykle ,to same śliczności .Dawkujesz je nam ,żebyśmy z krzeseł nie pospadali .Jest już jutro ,więc możesz pochwalić się resztą zakupów .
Mam nadzieję ,że zdążysz przed zimą do mnie dotrzeć .Nie chciała bym ,żeby to było zbyt późno ,bo w ogrodzie robi się już coraz smutniej i nie będzie co oglądać .
ASIU ,cały czas czekałam na twój znak ,kiedy mam ci wysłać paczuszkę .Nie podałaś mi jeszcze swojego adresu .
LESZKU ,dziękuje .To twoja pierwsza wizyta w moim ogrodzie ,więc zapraszam ponownie .

Twój ogród mnie zauroczył .Zwłaszcza cudne hortensje ,mnóstwo róż ,pięknie kwitnąca juka ,budleje itd..........Oj długo by można jeszcze wymieniać . :P
MAMO ANI .bardzo ,ale to bardzo żałuję ,że mnie z Wami nie będzie

Życzę udanej zabawy .W przyszłym roku odwiedzę, chyba wszystkie, wrocławskie ogrody .
ALU ,też polubiłam różne iglaczki i właśnie wpadłam na pewien pomysł ,gdzie bym je mogła jeszcze posadzić :P Trzeba wyruszyć na zakupy .