Nela - rabata różana coraz bardziej się krystalizuje

wkońcu co dwie głowy to nie jedna
Grażynko/Kogra - dziękuję , roślinki już posadzone, teraz oczekujemy Waszej rewizyty, z utęsknieniem
Grażynko/22 - witaj
Dziękuję za miłe słowa, bardzo lubię fotografować gości ogrodowych ( poza pająkami). Sam ogród jest dopiero w trakcie tworzenia, ale z każdym rokiem coś przybywa i cieszy.
Mnie powaliły Twoje piękne pisanki- juz teraz wiem, że będę częstym gościem Twojego wątku
Jadziu - zachęcam do odwiedzenia tego pięknego kraju, zdjęcia są jedynie namiastką zapierających dech w piersiach widoków.
Myślę, że nasi M prędzej czy później załapią bakcyla ogrodowego, najważniesze, by był ten pierwszy krok i "zauważalne przez M" efekty
Przecież jak skoszą trawę, to też są z siebie zadowoleni i widzą ... tzn. potrafią dostrzec jak pięknie wygląda taki zadbany teren
Iza - trafiłas w dziesiątkę, rośnie u mnie zapotrzebowanie na żywo czerwony, bordowy akcent w ogrodzie, inaczej będzie mdło...zbyt cieliście...
Bogusiu - i ja bardzo się cieszę z naszego poznania, 1,5 miesiąca szybko zleci i znowu będzie spotkanko- hihi teraz trzy razy silniej będziemy Ci raić Pszczynę