Ogródek gagawi cz.2
hahahahah fajny Czako!gagawi pisze: Och, dla Czaka mam tak mało czasu, a ptaszysko głośno domaga się towarzystwa i pieszczot...( odstawiał ostatnio tańce godowe i chyba chciał mieć ze mną jajko)
W tym filmiku, który kiedyś załączyłam, bardzo niewyraźnie odpowiedział na moją prośbę:"nie krzycz"- "nie krzyczę" Myślałam, że to był przypadek, ale teraz tak udoskonalił słowo, że nie mam żadnych wątpliwości, że Czako odmienia![]()
Teraz nawet sam jak głośno wrzaśnie, zaraz potem się usprawiedliwia " nie krzyczę"
a moja papuga ostatnio tak się drze! że bym ją "sprzedała"
a jak wygląda to, że Czako chce mieć jajko ?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Grażynkogagawi pisze:Czytałam Tess, że w tym sezonie masz zamiar leżakować, jak wino... im dłużej tym lepiej...hihihi ale czy wytrzymasz????Tess pisze:ha ha ha dziewczyny opnujcie się, toż dopiero początek sezonu będzie
Opanowaniu mówię stanowcze NIE
mam zamiar nie urabiać sie w ogrodzie, zero kwiatowych zakupów tylko pielęgnacja i odpoczynek

Iza
no chyba stroszy piórka

- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maju - już 7 roczek mu leci, pierwszy dźwięk, którego się nauczył to dzwonek z komórki- gdzieś po 3-4 miesiącach, a na pierwsze słowa trzeba było troszkę dłużej poczekać, może ok roku.
Iza - tańe godowe wyglądają tak: rozpłaszacza nisko nad ziemia skrzydełka, robi się z niego taki niziołek... i bardzo śmiesznie drepcze w miejscu kiwając się na boki i przy tym popiskuje, później potrząsa szybko ogonkiem
hihihi , wypluwa zjedzone ziarenka i usiłuje mnie nakarmić, tzn, że bardzo, bardzo mnie kocha... i dlatego też mój M jest wrogiem nr 1 i przy każdej sposobności papug stara się to pokazać i przepędzić rywala.
Tess- ale masz się dobrze... ogród urządzony - to można robić NIC
Zazdraszczam 
Iza - tańe godowe wyglądają tak: rozpłaszacza nisko nad ziemia skrzydełka, robi się z niego taki niziołek... i bardzo śmiesznie drepcze w miejscu kiwając się na boki i przy tym popiskuje, później potrząsa szybko ogonkiem

Tess- ale masz się dobrze... ogród urządzony - to można robić NIC