Kolorowy ogród Geni - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu stworzyłaś u siebie piękny dywan kwiatowy. Do pozazdroszczenia. ;:63
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu pytasz o roślinki które wczoraj kupiłam i i wkleiłam zdjęcia?
Wszystkie kupiłam na dużym targowisku w Toruniu.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Geniu stworzyłaś u siebie piękny dywan kwiatowy. Do pozazdroszczenia. ;:63
Marcinku nie masz czego zazdrościć bo u Ciebie nie mniej kwiatów niż u mnie sama tam wchodzę kilka razy dziennie i podziwiam.
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Geniu jesteś bardzo miła i dziękuję. Ale do Twojego ogrodu, pięknie kwitnącego, to mojemu jeszcze dużo brakuje.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witaj Geniu :lol:
U Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo :roll: :lol: :lol:
Kochanie mam prośbę w padnij do mnie i zobacz czy ja mam siewki Ciemiernika , bo nie wiem a nie chciałabym je wycharatać :oops: Bardzo proszę o pomoc :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu byłam zobaczyłam i odpowiedziałam u Ciebie .na pewno to siewki ciemiernika.
Genia
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Geniu dziękuję Ci bardzo ;:196
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Geniu jesteś bardzo miła i dziękuję. Ale do Twojego ogrodu, pięknie kwitnącego, to mojemu jeszcze dużo brakuje.
Marcin ja nie żartuję mówię poważnie bardzo ładnie u Ciebie i z chęcią tam zaglądam a po tych zakupach które ciągle robisz to działka będzie tonąc w kwiatach
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Geniu ale u Ciebie kolorowo :) A ciemierniki jeszcze kwitną? strasznie długo...nie wiedziałam, że tak długo są dekoracyjne..
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D
Ależ u Ciebie przepieknie :D , pełnia lata normalnie.. :D . Widze co chwile do ogrodzniczych latasz :lol: . Ja nie mogę dostać jaskrów... :cry: . Teraz rozkochałem sie też w ciemiernikach ( ile one kwitną niestrudzenie :shock:) i w sasankach :roll: .
U mnie nic nowego poza tym , że kupiłem 27 różę :lol: i chciałbym jeszcze ich mieć bardzo dużo ale mam miejsce może jeszcze na 3... :roll: no i posadziłem 35 mieczyków i 12 dalii :D .
Zaraz musze wstawić trochę fotek do siebie.. :wink: .
Twoje oczko już wygląda bardzo ładnie z rybkami i fontanną :D i obsadzone do okoła :) , ja bardzo bym tez chciał... , ale.. :( .
Już wstawiłem fotki .
Rozgoszczę się u Ciebie i poczytam zaległości :wink: .

Pozdrawiam serdecznie :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Geniu byłam na kiermaszu.Humor, satyra - dzikie hordy ludzi nie znających się co kupują i pytających np czy pierwiosnki mają cebulki :lol: :lol: :lol: Oraz handlarze roślin nie producenci, którzy nie wiedzą na ogół co sprzedają i odpowiadają ze pierwiosnek rozmnaża się z cebulki :lol: :lol: :lol:
Rośliny pospolite, w złej kondycji , rododendrony porażone, dużo roślin nieoznakowanych.Wiele roślin nie na nasze warunki klimatyczne.Ceny z księżyca. Sasanka 15zł taka sama na ryneczku tylko trzy razy większa 3 - 5 zł.
Kaska
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Genia pewnie cały dzień w ogródku :lol: , ja tez zaraz pędzę :D .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

babi52 pisze:Geniu byłam na kiermaszu.Humor, satyra - dzikie hordy ludzi nie znających się co kupują i pytających np czy pierwiosnki mają cebulki :lol: :lol: :lol: Oraz handlarze roślin nie producenci, którzy nie wiedzą na ogół co sprzedają i odpowiadają ze pierwiosnek rozmnaża się z cebulki :lol: :lol: :lol:
Rośliny pospolite, w złej kondycji , rododendrony porażone, dużo roślin nieoznakowanych.Wiele roślin nie na nasze warunki klimatyczne.Ceny z księżyca. Sasanka 15zł taka sama na ryneczku tylko trzy razy większa 3 - 5 zł.
Kaska
Kasiu to jutro wcale się nie wybiorę miałam dziś po 15 pojechać jak wyszłam od koleżanki ale byłam zmęczona i gnałam do swojego ogrodu .Po drugie dzwoniła Iga i też mówiła że nie warto ,szkoda że mnie nie było w domu bo Iga zwiedziła by mój mały ogródek.
Genia
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57

Post »

Gieniu jak u Ciebie pięknie ! Wszystko mi się podobało - piękny bordowy
odcień świeżo zakupionej sasanki, orginalne szachownice, kwitnące różnorodne ciemierniki,
cesarska korona a narcyzy dwukolorowe - cudo !

:shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipan998 pisze:Witaj Geniu :D
Ależ u Ciebie przepieknie :D , pełnia lata normalnie.. :D . widzę co chwile do ogrodzniczych latasz :lol: . Ja nie mogę dostać jaskrów... :cry: . Teraz rozkochałem się też w ciemiernikach ( ile one kwitną niestrudzenie :shock:) i w sasankach :roll: .
U mnie nic nowego poza tym , że kupiłem 27 różę :lol: i chciałbym jeszcze ich mieć bardzo dużo ale mam miejsce może jeszcze na 3... :roll: no i posadziłem 35 mieczyków i 12 dalii :D .
Zaraz musze wstawić trochę fotek do siebie.. :wink: .
Twoje oczko już wygląda bardzo ładnie z rybkami i fontanną :D i obsadzone do okoła :) , ja bardzo bym tez chciał... , ale.. :( .
Już wstawiłem fotki .
Rozgoszczę się u Ciebie i poczytam zaległości :wink: .

Pozdrawiam serdecznie :D
Witaj Artur nie mam pojęcia jakie u Was jest zaopatrzenie w ogrodniczych u nas te wszystkie roślinki są dostępne w ogrodniczych może już nie wszystkie bo niektóre były już na początku marca,ale zawsze jakieś roślinki dokładają.
Dziś jestem po tej wizycie taka zmęczona że nie mam siły odpisywać a chcę nacieszyć się ogrodem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”