Ogródek AGNESS cz.1
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Izuś, dziękuję Ci Kochana, mam nadzieję, że już zacznie się poprawiać, to już tyle trwa, że musi w końcu być lepiej
Daisy Bardzo Ci dziękuję, za dobre słowa, mam nadzieję, że w końcu się poprawi, ona już taka wymęczona tą chorobą
Witaj Agunia jeszcze przesyłka nie doszła, ale może jeszcze dziś dojdzie, a jak nie to pewnie jutro
Już się cieszę, kochana jesteś 

Daisy Bardzo Ci dziękuję, za dobre słowa, mam nadzieję, że w końcu się poprawi, ona już taka wymęczona tą chorobą

Witaj Agunia jeszcze przesyłka nie doszła, ale może jeszcze dziś dojdzie, a jak nie to pewnie jutro

Witaj Agnieszko. Bardzo się zmartwiłam że Gabi dalej chora! Mam nadzieję, że to już się zmieni. Życzę Jej zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Aguniu Kochana. Czekam na lepsze wieści, że zdrowie Gabuni już się poprawia.
Miłego dnia życzę.
Miłego dnia życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguniu.
Bardzo - z całego serca życzę, aby Gabrysia wyzdrowiała.Przykro czytać że sie pogarsza a nie polepsza. mam nadzieję, że szybciutko jej przejdzie.
Tobie dużo wytrwałości życzę. Cieszę sie za to, że wreszcie u Ciebie Aguś wiosna i możesz sie rozkoszować pracami ogrodowymi.
U mnie pieknie cały tydzień świeciło słonko i dzisiaj znów cudownie świeci.
Ja wczoraj pół dnia w szpitalu z M i nic z tego. Ech ręce opadają. Pozdrawiam Was cieplutko i życzę zdrówka Garbysi. Buziaki

Bardzo - z całego serca życzę, aby Gabrysia wyzdrowiała.Przykro czytać że sie pogarsza a nie polepsza. mam nadzieję, że szybciutko jej przejdzie.
Tobie dużo wytrwałości życzę. Cieszę sie za to, że wreszcie u Ciebie Aguś wiosna i możesz sie rozkoszować pracami ogrodowymi.
U mnie pieknie cały tydzień świeciło słonko i dzisiaj znów cudownie świeci.
Ja wczoraj pół dnia w szpitalu z M i nic z tego. Ech ręce opadają. Pozdrawiam Was cieplutko i życzę zdrówka Garbysi. Buziaki

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie Grażynko, Aduś, Gosieńko bardzo Wam kochane dziewczyny dziękuję za troskę i życzenia zdrówka dla Gabuni, dziś już na szczęście jest lepiej, gorączka spadła i już dużo lepiej wygląda, mam nadzieję, że już niedługo będzie zdrowiutka
Wczoraj wyskoczyłam na godzinkę do ogrodu , spulchniłam ziemię na rabatce, wyrwałam jakieś zeszłoroczne zielka, usunęłam suche liście i resztki okryć z iglastych gałązek, posadziłam ciemierniki , które porosły mi w domu, muszę wyskoczyć zobaczyć, czy nie uszkodził mi ich nocny przymrozek. Moja córcia cyknęła kilka zdjęć krokusików
Zakwitła mi pierwsza z kęp większych krokusów. Pszczółki uwijają się nad nimi aż miło

Wczoraj wyskoczyłam na godzinkę do ogrodu , spulchniłam ziemię na rabatce, wyrwałam jakieś zeszłoroczne zielka, usunęłam suche liście i resztki okryć z iglastych gałązek, posadziłam ciemierniki , które porosły mi w domu, muszę wyskoczyć zobaczyć, czy nie uszkodził mi ich nocny przymrozek. Moja córcia cyknęła kilka zdjęć krokusików

- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko bardzo się cieszę ,że z Gabunią już coraz lepiej
Teraz z dnia na dzień będzie nabierała sił tym bardziej ,że pogoda jest taka radosna i dodaje energii
Miłego dnia życzę i jeszcze dodam , że zdjęcia bardzo pięknie się prezentują a to słonko co na nich przyświeca to już takie bardzo wiosenne

Teraz z dnia na dzień będzie nabierała sił tym bardziej ,że pogoda jest taka radosna i dodaje energii

Miłego dnia życzę i jeszcze dodam , że zdjęcia bardzo pięknie się prezentują a to słonko co na nich przyświeca to już takie bardzo wiosenne

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.