Anna dziękuję,mam nadzieję że szybko zakwitnie
Darla ja też czekam jak na szpilkach na jego kwitnienie,hehe..Jestem ciekawa czy będzie faktycznie taki piękny jak na zdjęciu... ;:6
Promenea nie rozwinęła jednak jedynego kwiatka który miała,tak podejrzewałam..No rozsadzenie i wysyłka zrobiły swoje

Ale czekam na następne kwitnienie,a wiesz może
Darla co ile ona kwitnie?
Myślę że w orchidarium ma dobre warunki,temp.25-26 stopni jak na razie no i ma tam wysoką wilgotność której potrzebuje..
Przykre jest że nasze zwierzęta cierpią,moja Kulka sama sobie zdjęła szwy i nie musiałam z nią iść do weta i tego przeżywać..
Strasznie mi szkoda Twojego maleństwa,współczuję bo wiem co przeżyłaś,ja też bym ryczała..Jestem bardzo uczulona na takie sprawy..Dobrze że pozostałe w porządku...A ile Twoja suczka waży i ile ma szczeniaczków?
Mój spryciarz bo myślę że chodzi o synka ma trzy lata z kawałkiem,dokładnie 3 lata i 4 miesiące..Jest strasznie nieznośny,normalnie nie daję już rady..Czasami mam dość!1000 razy dziennie można zwracać uwagę i to nic nie daje..Strasznie ma dużo energii w sobie aż za dużo...Mama nie nadąża hehe..
Tulipan wielkie dzięki
Storczykowa na all ostatnio jest dużo botanicznych storczyków,ja dzisiaj następnego kupiłam ;:13