Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- madzisia777
- 100p

- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu- no super pomysł z tą donicą. Bedzie ślicznie, każde nawet maciupkie oczko wodne dodaje niesamowitego uroku w ogrodzie. Ach Geniu koniecznie fotki
.
Moje oczko też nie wielkie 1.70 długości, 1.30 szerokości i 0.56 głebokosci. ale chce sie odrobinke wody w ogrodzie.
wśród lilii i irysów przecudnie sie prezentuje.
Też myśle o liliach wodnych- ale z tego co wyczytałam w małym oczku wodnym wodnym ciężko o równowage biologiczną( a u mnie słońce nos stop, zanim drzewka nie urosnął i nie zacienią to chyba będę musiała sobie sprawić sztuczne lilie wodne.
)
Ale jak widziałam te sztuczne to one jak prawdziwe- tak teraz robią że normalnie chyba trzeba spróbować ugryść żeby rozpoznać czy sztuczna czy prawdziwa.
Geniu będę sie uczyć od Ciebie
jakl Tobie sie uda z tymi liliami to ja też pójde jak w dym ;:6
.Moje oczko też nie wielkie 1.70 długości, 1.30 szerokości i 0.56 głebokosci. ale chce sie odrobinke wody w ogrodzie.
wśród lilii i irysów przecudnie sie prezentuje.
Też myśle o liliach wodnych- ale z tego co wyczytałam w małym oczku wodnym wodnym ciężko o równowage biologiczną( a u mnie słońce nos stop, zanim drzewka nie urosnął i nie zacienią to chyba będę musiała sobie sprawić sztuczne lilie wodne.
Ale jak widziałam te sztuczne to one jak prawdziwe- tak teraz robią że normalnie chyba trzeba spróbować ugryść żeby rozpoznać czy sztuczna czy prawdziwa.
Geniu będę sie uczyć od Ciebie
jakl Tobie sie uda z tymi liliami to ja też pójde jak w dym ;:6- madzisia777
- 100p

- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak czytam i czytam i dochodze do wniosku że czarne tulipany, czarne róże, czarne storczyki i wszystko co czarne robi furrore. Czarne kwiecie to jakiś rarytas dla ogrodników kolekcjonerów.
Kurcze czego to nie wymyslą. Ostatnio na allegro sprzedawali niebieskie róże
- a że ja dopiero sie ucze to tak droche z dystansem podchodze do tych kolorów. Najpier musze zobaczyć foteczki żeby móc uwierzyc.
Geniu ja więc też chętna zobaczenie Twioch czarnych tulipanów.
Kurcze czego to nie wymyslą. Ostatnio na allegro sprzedawali niebieskie róże
Geniu ja więc też chętna zobaczenie Twioch czarnych tulipanów.
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu , specjalnie dla Ciebie , kwiat otworzył :

Storczyk Phalaenopsis Balans Kleindoscope

Pozdrawiam i życzę miłego dnia !

Storczyk Phalaenopsis Balans Kleindoscope
Pozdrawiam i życzę miłego dnia !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||