Moja kwitnąca kolekcja

Awatar użytkownika
Anusska
1000p
1000p
Od: 10 paź 2008, o 15:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale fajnie, że się odezwałaś - masz co pokazywać ;:154
Ta ilość kwiatów jest niesamowita... Niezwykłe, jak storczyki potrafią pięknie zakwitnąć :D
Dla mnie najciekawszy jest ten z pierwszych zdjęć drugiego postu - dwa różne kolory kwiatów,
a storczyk tylko jeden :wink:
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Agness, kwitnienia piękne i takie obfite :shock: :D Wiosna to cudowny czas :roll: Gratuluję :wink:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

AGNESS pisze:Dusiu już masz botaniczne pięknotki, a z czasem będziesz miała jeszcze więcej :D

Joluś dziękuję, teraz naprawdę szaleją kwiatowo :D

Iwko dziękuję, bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje storczyki :D
ale mam ich baaardzo mało. a niektórzy na forum mają po kilkanaścia albo nawet kilkadziesiąt. i mają moje wymarzone...
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Agnieszko co jeden to piękniejszy :shock: :shock: :!:
burza kwiatów, cudowne widoki masz w domu :wink:
Gratulacje ogromne :!:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Anuś dziękuję, cieszę się, że podobają Ci się :D

Mambo dziękuję, faktycznie wiosna jest wspaniałym okresem dla storczyków :D pędy rosną jak na drożdżach :D

Dusiu, ja myślę, że storczyki będziesz hodować jeszcze przez długie lata, więc wiele piękności jeszcze przed Tobą :D

Asiu bardzo dziękuję :D Faktycznie jest teraz bardzo kolorowo, ale co będzie w zimie jak teraz się wykwitną :roll:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dusiu, ja myślę, że storczyki będziesz hodować jeszcze przez długie lata, więc wiele piękności jeszcze przed Tobą
tak, storczyki to wspaniałe hobby, dają wiele radości i zamierzam już zawsze się nimi interesować. staram się moim storczykom poświęcać jak najwięcej czasu. nie ma takiego dnia, bym nie oglądała moich storczyków. codziennie na każdego muszę się napatrzeć, czasem udaje mi się znaleźć jakiś pędzik, albo chociaż listek lub korzonek.
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Agnieszko, PIĘKNE kwitnienia, cudowne kolory, obfitość kwiatów, no i super udane fotki ;:138 ;:138 ;:138
A z tą ciasnotą na parapetach i ograniczeniem zakupów to Cię rozumiem... :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dusiu fajnie jest miec taką piękną pasję, a z tym oglądaniem to i ja tak mam, :lol: teraz mam troszkę mniej na to czasu, ponieważ zaczął się ogród, ale każdego dnia robię,, obchód,, storczyków, i zawsze cieszy każdy nowy przyrost :D Ale zimą to już czyste wariactwo :roll: :lol:

Art, bardzo Ci dziękuję :D z tą ciasnotą na parapetach to prawdziwy problem, jest jeszcze tyle storczykowych marzeń, ale cóż :roll: jak brak miejsca, pozostaje podziwiac u kogoś :roll:
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 22:46

Post »

Aga pieknie zakwitly Twoje Storczyki ;:111 ;:111 ;:111 jestem pod wrazeniem...
NL16
Pozdrawiam, Monia ;) --> Dzien bez kawy jest malo ciekawy...
Storczyki moni
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze:Dusiu fajnie jest miec taką piękną pasję, a z tym oglądaniem to i ja tak mam, :lol: teraz mam troszkę mniej na to czasu, ponieważ zaczął się ogród, ale każdego dnia robię,, obchód,, storczyków, i zawsze cieszy każdy nowy przyrost :D Ale zimą to już czyste wariactwo :roll: :lol:
ja akurat mam na storczyki czas, ponieważ nie mam ogródka ani innych roślin, więc zajmuję się tylko storczykami. oczywiście mam sporo innych hobby, ale tamte nie wymagają poświęcania im czasu tak jak storczyki. bo na przykład skamieliny leżą sobie na półkach, a rysuję, gdy mam na to ochotę.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Agnieszko...Ty jak już pokażesz to..........serce mi staje hihihi.U moich storczyków też burza kwiatów i też wyzywam sie na ogrodzie.Znosze co sie tylko da.Zachorowałam na clematisy i najchętniej bym przy nich spała :wink: Dorwę aparat po 18stce córki i porobię fotki..i storczyków i ogródka i balkonu....Jestem strasznie dumna z mojego ogrodu i tez niechętnie jak Ty wracam do domu.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś bardzo dziękuję :D Cieszę się, że Ci się podobają :D

Dusiu świetne i ciekawe pasje, widziałam Twoje rysunki i bardzo mi się podobają, oczywiście robisz portrety storczyków- jakby inaczej :wink: :lol:

Aldonko dziękuję :D czekam z niecierpliwością na zdjęcia,ciągle do Ciebie zaglądam i zastanawiałam się, gdzie się podziewasz :D a Ty w ogródku :D A masz storczyki ogrodowe :?:
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Niestety nie posiadam ogrodowych storczyków z racji braku miejsca na ogrodzie.Zaczyna robić sie tłoczno.Od wiosny przycinam co sie tylko da.Muszę zlikwidować kilka choinek,ktore przyciełam na kulki,bo mam tego za dużo.Stały sie dla mnie malo wartościowe po tym jak zaczełam wchodzić na forumowe ogrody.Zachorowałam na clematisy(mam dwa the president i niobe...cudności).Szukam miejsca na borówkę amerykańską.Kiedyś chciałam mieć tylko zielono ,a teraz chce miec kwitnacy ogródek..Chyba sie zestarzałam :wink:
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Pestko to wcale nie świadczy o starości tylko o chęci czegos nowego.Moze to "zielone" Ci się juz "opatrzyło"?Z kolorem bywa weselej.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dusiu świetne i ciekawe pasje, widziałam Twoje rysunki i bardzo mi się podobają, oczywiście robisz portrety storczyków- jakby inaczej
pasji mam całkiem sporo (dużo z nich wymieniłam w profilu). oczywiście najważniejsze są storczyki, ta pasja daje mi najwięcej radości i poświęcam jej najwięcej czasu, ale inne też są dla mnie ważne. bez pasji nie da się żyć naprawdę. moje pasje są bardzo niezwykłe jak na osobę w moim wieku, ale ja zawsze się różniłam od pozostałych ludzi. dobrze jest mieć hobby.
ogrodowe kwiaty mi się podobają (zwłaszcza tulipany, magnolie, hiacynty, sasanki i dużo innych), ale niestety nie mam miejsca na ładny, porządny ogródek.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”