Stasiu,Soniu,Lucynko a ja Wam dziękuję jak zwykle za ciepłe słowa !
Po chwili oddechu serwuję dzisiaj zdjęcia sprzed 2 dni.. dobijających się do mojego wątku jak zwykle wielu a to dodatkowa motywacja ..Co prawda u mnie fotografie działkowe ze zwykłego ROD ale innych jakoś nie widać...
Piękne masz chryzantemy, Maryniu.
Jakim wdzięcznym obiektem dla fotografa są jesienne kolorowe liście. A Ty potrafisz ich atrakcyjność pokazać jak nikt inny. Wielkie brawa.
Dobrego tygodnia, Maryniu. Zdrowia dla Ciebie i Rodzinki.
Chryzantemy sfotografowane dzisiaj na cmentarzu... będę chciała zabrać je do piwnicy na zimowanie. Dzisiaj mieliśmy prawdziwie złoto jesienny dzień ..Cieplutko,słonecznie i bezwietrznie, wybraliśmy się w południe na cmentarz .Aut i ludzi było sporo ale tłumu nie było.
Dziękuję Lucynko za miłe odwiedziny i komentarz
Pozostań w nieustającym zdrowiu wraz z rodziną
Cmentarne chryzantemy piękne. U nas w tym roku białe, więc już nie będę przechowywać. Pięknie przebarwiony klon ? przed klatką.
Dzień był wyjątkowo ciepły i to słońce grzejące w plecy.
Zdrowego, dobrego tygodnia Maryniu.
Soniumiło, że wpadłaś ! A pogoda zmienną jest..raz słonecznie raz mglisto...Dzisiaj raczej na nie liczę ale jutro ma być ładnie..Pojedziemy odwiedzić pobliskie cmentarze za miasto.
Maryniu i znowu tyle radości mi sprawiłaś serwując kolejne malownicze foteczki.
Prześliczne chryzantemy, malownicze trawy i energetyczne liście w jesiennych barwach, nawet srokę upolowałaś.
Kochana w miarę dobrej pogody i miłego, zdrowego weekendu.
Maryniu, przybyłam, zobaczyłam, podziwiam zachwycona pięknymi obrazami Twojej działeczki.
Dwa dni z rzędu spędziłam na działce i nareszcie jestem usatysfakcjonowana. Tylko jedno mnie martwi: zbyt krótkie te dni. I tu odczuwam pewną dozę niedosytu.
Niechby już nastała zima, byłoby lżej siedzieć w domu.
Zdrówka i ciepełka.
Lucynko Twoje życzenia się spełniają...zdrówko jak dotąd dopisuje a dzisiaj ciepełko nastało odpowiednie , żeby wydać hasło "jedziemy na działkę"kończyć sezon... przyświecało milutko a my w trójkę - do dzieła!Na chwilę się ekipie urwałam z aparatem bo w świetle słońca jesienne obrazki aż się prosiły o utrwalenie obiektywem.
Dziękuję za sympatyczną jak zwykle wizytę!
Jesienne kolory liści w słońcu piękne. Kwiat hortensji wspaniale pokazałaś Maryniu.
Też dziś w słońcu zrobiliśmy rekonesans w przyszłym ogrodzie syna.
Dużo słońca na jutro.