Witam wszystkich ,znowu następny dzień minął,i tak do wiosny szybciutko zleci,około 19 zaczął lekko sypać śnieżek ,to dobrze dla naszych roślinek ,bo u mnie praktycznie wszystko stopniało.
Marysiu,ja myślę,że każdy kocha swój ogród i jaki jest taki się podoba ,bo to nasza koncepcja ,marzenia ,nasza ciężka praca i nasze serce w niego włożone,wiosna i dla mnie zagoniona ,ale myślę ,że jakiś dzień znajdziemy,żeby się spotkać ,dziewczynki przyjadą z rozsadą pomidorów to będzie okazja do spotkania,pozdrawiam
Grażynko,miło czytać ,że poprawił się humor,nie mamy takiego widoku za oknem ,ale mamy na ekranie i na razie musi nam to wystarczyć ,może i teraz więcej czasu ,żeby zatrzymać się na dłużej przy roślinkach,piec kazałam przy remoncie, jak kładłam kafle na podłodze wybudować i bardzo się z niego cieszę ,bo nie wyobrażam sobie tej kuchni bez niego,pozdrawiam i miłej niedzieli
Irenko,na pewno zobaczysz tą porę roku u mnie ,bo na wiosnę do mnie przyjedziesz i znowu będziemy spacerować ,omawiać ,kopać,więc teraz poprawiaj sobie humor w pochmurne dni,pozdrawiam
Bożena,oj można się zgubić ,ale i łatwo się odnaleźć ,bo wszystkie ścieżki prowadzą do domu,pozdrawiam
Tereniu,przyjedziesz to pospacerujesz ,a teraz możemy tylko wspominać i cieszyć oczy pięknym słoneczkiem i kolorami,u mnie wieczorem zaczęło powolutku sypać ,może jeszcze przez noc dosypie ,pozdrawiam
Gosiu,witaj ,dawno nie zaglądałaś ,ale fajnie ,że jesteś ,te zakątki zmieniają się razem z porami roku,a wiosna właśnie tak wygląda,cieszę się ,że się podoba ,klon z azalią bardzo się dopasowali,pozdrawiam
Iwonko,dzięki za tak miłe słowa,dużo jest w ogrodzie różnych zakątków i każdy pewnie znajdzie coś dla siebie,pozdrawiam
Kasiu Katarzynko,witaj w moim ogrodzie,w tygodniu wstawię w nadwyżki moje roślinki,będziesz mogła tam wejść ,poczytać, popytać w nadwyżkach lub na pw i zamówić co będziesz potrzebować,miło,że ogród się podoba i moje kwiatuszki,pozdrawiam i zapraszam znowu ,bo wspomnień będzie ciąg dalszy
Natalio,ja myślę ,że te kolorowe roślinki i słońce tak na nas dobrze wpływają ,cieszę się ,że też masz takie odczucie,pozdrawiam
Justynko,lilaki też uwielbiam i nie wyobrażam sobie bez nich i ich zapachu ogrodu,Ty też pewnie je masz,pozdrawiam
Kasiu mymysteryy,myślę ,że to będzie akurat w takim czasie i już się cieszę na Wasz przyjazd,pozdrawiam