Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

Wszystko cudowne, ale kompozycja azalii z czerwonym klonikiem bije wszystko ;:63 W takim zaczarowanym ogrodzie, cuda znajdują się na każdym kroku. ;:196
Katarzynka
500p
500p
Od: 23 mar 2007, o 17:37

Post »

Witaj Marto
Dzisiaj spędziłam w Twoim ogrodzie praktycznie cały dzień, chodziłam ścieżkami i podziwiałam wszystko. Biegałam po wszystkich Twoich wątkach. Doczytałam , że czasami masz nadwyżki bylinowe, byłabym mocno, ale to mocno wdzięczna Gdybyś wpisała mnie na listę kupujących.
Pozdrawiam serdecznie Kasia
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Piękne wspomnienia ciepłej pory - aż się lżej na duszy robi ;:173
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Najbardziej urzekły mnie lilaki, szkoda, że nie ma zapachu ;:108
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2014, o 07:58

Post »

Marciu przepięknie wygląda ten Twój ogród w szacie wiosennej. ;:173 ;:215 A kompozycja z klonem do reszty skradła moje. ;:167
Mam nadzieję, że dane mi będzie zobaczyć to wszystko na żywo .... jak z sadzonkami pomidorów przyjedziemy ;:224 ;:109
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich ,znowu następny dzień minął,i tak do wiosny szybciutko zleci,około 19 zaczął lekko sypać śnieżek ,to dobrze dla naszych roślinek ,bo u mnie praktycznie wszystko stopniało.

Marysiu,ja myślę,że każdy kocha swój ogród i jaki jest taki się podoba ,bo to nasza koncepcja ,marzenia ,nasza ciężka praca i nasze serce w niego włożone,wiosna i dla mnie zagoniona ,ale myślę ,że jakiś dzień znajdziemy,żeby się spotkać ,dziewczynki przyjadą z rozsadą pomidorów to będzie okazja do spotkania,pozdrawiam ;:196

Grażynko,miło czytać ,że poprawił się humor,nie mamy takiego widoku za oknem ,ale mamy na ekranie i na razie musi nam to wystarczyć ,może i teraz więcej czasu ,żeby zatrzymać się na dłużej przy roślinkach,piec kazałam przy remoncie, jak kładłam kafle na podłodze wybudować i bardzo się z niego cieszę ,bo nie wyobrażam sobie tej kuchni bez niego,pozdrawiam i miłej niedzieli ;:196

Irenko,na pewno zobaczysz tą porę roku u mnie ,bo na wiosnę do mnie przyjedziesz i znowu będziemy spacerować ,omawiać ,kopać,więc teraz poprawiaj sobie humor w pochmurne dni,pozdrawiam ;:168

Bożena,oj można się zgubić ,ale i łatwo się odnaleźć ,bo wszystkie ścieżki prowadzą do domu,pozdrawiam :wit

Tereniu,przyjedziesz to pospacerujesz ,a teraz możemy tylko wspominać i cieszyć oczy pięknym słoneczkiem i kolorami,u mnie wieczorem zaczęło powolutku sypać ,może jeszcze przez noc dosypie ,pozdrawiam ;:196

Gosiu,witaj ,dawno nie zaglądałaś ,ale fajnie ,że jesteś ,te zakątki zmieniają się razem z porami roku,a wiosna właśnie tak wygląda,cieszę się ,że się podoba ,klon z azalią bardzo się dopasowali,pozdrawiam ;:168

Iwonko,dzięki za tak miłe słowa,dużo jest w ogrodzie różnych zakątków i każdy pewnie znajdzie coś dla siebie,pozdrawiam ;:196

Kasiu Katarzynko,witaj w moim ogrodzie,w tygodniu wstawię w nadwyżki moje roślinki,będziesz mogła tam wejść ,poczytać, popytać w nadwyżkach lub na pw i zamówić co będziesz potrzebować,miło,że ogród się podoba i moje kwiatuszki,pozdrawiam i zapraszam znowu ,bo wspomnień będzie ciąg dalszy :wit

Natalio,ja myślę ,że te kolorowe roślinki i słońce tak na nas dobrze wpływają ,cieszę się ,że też masz takie odczucie,pozdrawiam :wit

Justynko,lilaki też uwielbiam i nie wyobrażam sobie bez nich i ich zapachu ogrodu,Ty też pewnie je masz,pozdrawiam :wit

Kasiu mymysteryy,myślę ,że to będzie akurat w takim czasie i już się cieszę na Wasz przyjazd,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu to mamy już plan spotkań wiosennych :D Pierwsze przed 15 maja, na które już się cieszę ;:138 Jak tylko ziemia odmarznie masz za zadanie zorganizować nową grządkę, dobrze że masz gdzie bo Małgosia proponuje 3 ary ;:306 a paprykę też będziesz miała swoją? Za oknem biało i cały czas sypie co dobrze wróży naszym roślinom na zbliżające się mrozy ;:215 Miłej niedzieli i pozdrawiam ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej ,u mnie też przybyło bieli. :wit
Marta wszystkie ścieżki do domu prowadzą ,ale jak to jest blisko lasu to wiesz.... grzybki i takie tam .Ja zapewne wyrwałabym prosto w las ;:306
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, głowę bym dała, że napisałam Martuś :lol: Przepraszam, ale myślałam tylko o Twojej osobie pisząc tamten post. Jakieś złośliwe chochliki tu grasują ;:173
Pozdrawiam cieplutko zimowym przedpołudniem :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w niedzielny wieczór,śniegu przez noc sporo dosypało ,ale w dzień wyszło słońce i znowu część stopniało,ale nie jest źle na razie byleby wielkich mrozów nie było.

Marysiu,ja też się cieszę na spotkanie,jak taka ekipa przyjedzie to wszystkie pomidory za moment zasadzimy:uszy ;:306 Małgosia proponuje 5 arów ;:306 ,ona chce mnie zajechać :;230 ,papryki chyba nie będzie ,chciałabym pomidorową ,ale to już za dużo,Boguś kupi mi za parę groszy od chłopka ,na razie odpoczywam przed tymi moimi wyczynami,jutro muszę wywieźć obornik do komory kompostu i zawieźć worki na następny i dzień zaplanowany ,bo jeszcze biuro rachunkowe, ZUSy i banki ,pozdrawiam ;:196

Bożena,,u mnie też przybyło śniegu,działka jest blisko lasu ,ale nie ma tam grzybów,to piękny las bukowy i chodzę do niego i zbieram owoce buka do stroików,zdawałoby się ,że powinny być prawdziwki,ale nic nie ma ,czasem na kraju jakiś wyskoczy ,ale to pestka dla zbieracza grzybów,pozdrawiam :wit

Gosiu,nic się nie stało,ja się wygłupiam,a z tymi złośliwymi chochlikami to prawda,mnie też czasem zaskakują ,pozdrawiam :wit
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marta czy daleko masz do Łącka lub do Ochotnicy Dolnej ? Czy możesz napisać gdzie mieszkasz w jakiej miejscowości? na pw.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To może dzisiaj wspomnę moje piwonie ,bo już na wiosennych zdjęciach się pokazują ,zapraszam.

Najwcześniejsza piwonia Fan Tan
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Early Daybreak
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

koperkowa
Obrazek

krzewiaste
Obrazek

Obrazek

Obrazek

bylinowe
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

majowa lekarska
Obrazek

Red Charm
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Coral Charm
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Buckeye Bell
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do Tell
Obrazek

Do Tell codziennie inna
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to też Do Tell
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Goldmine
Obrazek

Goldmine i Coral Charm
Obrazek

Obrazek

tyle na dzisiaj piwonii,będzie ciąg dalszy.
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj :wit . O jej ile Ty masz piwonii ;:oj a tu czytam, że to nie koniec ;:oj . Przepiękne są i mają bajeczne kwiaty. Mam u siebie kilka ale takie stare babcine odmiany, też ładne ;:333 . Z własnego lenistwa nie doczytałam jak dużą masz powierzchnię ogrodu. Czy zechcesz mi to napisać?? Jestem ciekawa bo masz baaardzo dużo roślin i działka za pewne jest ogromna. Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

A ja jestem ciekawa czy w końcu moje zakwitną
Martuś pokazywałaś niedawno taką różową szałwię
Czy ona jest wieloletnia?
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Jest, znalazłam ;:138 . 30 arów to ogrom działki , pięknie to wszystko obsadziłaś ;:333 . Dobrej nocy :wit .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”