Chcę Wam powiedzieć, że zakupowa gorączka u mnie trwa nadal... lilie wprawdzie mniej ale doszła pewna stronka, na której już też zapełniłam koszyk... :/ jeszcze nie kliknęłam..... jeszcze walczę ze swoim zdrowym rozsądkiem

jakie tam mają PIĘKNOŚCI... mmmm.... oczu nie można oderwać.. "gospodarstwo Bilscy"
IWONA1311 no witaj!

ten czerwony liliowiec to Douglas Dale kupiony w sieci na sadzawka.pl
Mariusz dzięki za miłe słowa!

To tak masz rozplanowane chciejstwa, że sięgają jesiennych zakupów? Niezła lista musi być!

Moje róże sadzone w początku maja - latem już pięknie zakwitły.
Powiem z pełna odpowiedzialnością, że klucz to dobra sadzonka i już się o tym przekonałam!
Porównując te marketowe, a te z Flori... totalna różnica. Warto zapłacić troszkę więcej ;)
Ewelinko skuś się skuś na liliowe zakupy. Nie dość, że pięknie wyglądają to i miejsca zbyt dużo nie potrzebują.. a ja dodatkowo zamówiłam więcej cebulek ze względu na bukiety. Uwielbiam lilie w wazonie

Ba! Mieczyki też lubię, ale nigdy ich nie kupowałam ze względu na mozolny obowiązek wykopywania na zimę.. ale chyba i do tego dorosłam.. albo przynajmniej podejmę próbę.. 3 paczki zamówiłam u Bilskich.. mają na nie dobrą cenę

Dorja ta biała/ecru pomponowa różyca to Artemis
Róża piękna do portretów.. magiczna na zdjęciach w rzeczywistości.

klarag witaj

Róża, o którą pytasz to mieszaniec piżmowy - Waterloo
Rośnie u mnie od maja ubiegłego sezonu. Też mnie oczarowała swoją subtelnością i delikatną budową kwiatu.
Kwitła niestrudzona cały sezon, choć taki maluszek...

no i lato..lato... cd...

kwitnąca Trojeść amerykańska

Surmia, która w minionym sezonie przyrosł drugie tyle co na starcie wiosną.