Chyba jeszcze raz spróbuję ze skrętnikami - u Ciebie wyglądają rewelacyjnie. Miałem tylko raz skrętnika ale niestety nie przetrwał zimy... a podobają mi się bardzo - a Twoje zdjęcia jeszcze bardziej mnie zachęcają
Hoje też super
justus27 pisze:( U mnie codziennie zaczynają rozkwitać kolejne odmiany skrętników, fiołków, hoi - przestałam nadążać z robieniem zdjęć )
Rzuć pracę, weź urlop, idź na lewe zwolnienie, ale fotki rób!
Tym bardziej, że masz tyle pięknych modeli
Fajne te podpórki z krateczką u Twojej hoi, nie trafiłam nigdzie na coś takiego. Czy to może 'stuningowana' we własnym zakresie?
Justynko, do Ciebie zaglądam z nadzieją na kwitnące skrętniki i jak dotąd się nie zawiodłam
Nasyciłam oczy pięknymi kwiatkami
Fiołeczki też masz prześliczne
Zawsze z wielką przyjemnością podpatruję Twoich podopiecznych. Skrętniki cudowne, kwiatu i liście takie zdrowe, zieloniutkie i duże Ale hoye mnie zauroczyły, tym bardziej, ze jeszcze nic u mnie nie kwitnie, nic nawet się nie zanosi. Przeważnie są to żłobkowicze, poza kilkoma większymi, te z kolei chyba są leniwe, aż pozaglądałam, czy gdzies, czegoś nie zobaczę i nic. No cóż trzeba czekać
Czekaj czekaj, jak to, irys już? To na pewno z tego roku? szaleństwo, a moje to jeszcze takie maluchy, mało, przecież ja dopiero na tulipany czekam!
A ta twoja Sunrise naprawdę piękna. Chyba się w końcu na nią skuszę, zwłaszcza ten zapach mnie ciekawi. Chociaż zanim by u mnie zakwitła
Justynko,
wspaniałe kwitnienia skrętnikowe
Tym kwitnącym iryskiem mnie troszkę zaskoczyłaś, (u mnie dopiero co część tulipanów zakwitła... ) na kwitnienia moich trzeba będzie jeszcze trochę poczekać pomimo tego, że niektóre posadziłam w słonecznym i dobrze osłoniętym (przez dom) miejscu.
Czekam na Twoje kolejne zdjęcia
Miłej niedzieli