Oj jak tu u Ciebie ładnie, chyba będziesz musiała mnie wyrzucić bo sama dobrowolnie nie wyjdę. Gapię się na tego Twojego kaktusa giganta i napatrzyć się nie mogę
Chłop jak sięga, to przysięga, jak dostaje, to przestaje.
Szkoda, że muszę iść do pracy, bo posiedziałabym sobie jeszcze u Ciebie. Tak przynajmniej do wiosny , albo i dłużej. Michę codziennie oglądam, i codziennie wzdycham. (wzdycham zresztą na widok każdego Twojego kwiatka).
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
No właśnie, kiedyś już wychwalałam ten mix sukulentów w jednej doniczce, eh i znowu go podziwiam A ten (chyba) gruboszek z czerwonymi liśćmi rzeczywiście jest fantastyczny tak jak pisze Figa
Ten łaciaty "Felek" to prezent od przyjaciół, którzy wiedza o moim bziku Nie wiem , gdzie został kupiony...A skoro tak Ci się podoba - proszę , oto jeszcze kilka zdjęć:
Dostałam go jakoś na początku stycznia i nadal kwitnie , choć już zgubił 2 kwiatki.
Ewelina "micha "faktycznie jest super,łaciatym storczykiem już się wcześniej pozachwycałam a teraz zwróciłam uwagę na dwa białe storczyki z takim różowym podmuchem i dobrane pod kolor osłonki.Pięknie Ci to wyszło.