Nowe roslinki posadzilam. Od 2 dni pada wiec moze się ładnie przyjmąApril pisze:Kociaki super, dla moich to byłoby zbyt ekstremalne takie przytulanie. Ciągle walczą![]()
W ogródku jeszcze popracujesz, zapewniamBędziesz musiała...
Szkoda tego co pomarzło, za szybko takie mrozy silne. Ale podobno teraz już cieplej i deszczyk ma popadać. Bardzo dobra pogoda do przesadzania i dzielenia roślin.
pozdrawiam

-- 17 paź 2015, o 07:39 --
Ja mam trochę ususzonych, ale podobno jest dużo podgrzybkow, tylko nie mam kiedy iść.Bogumilka pisze:Witaj![]()
Już we wrześniu zbierałaś grzybkia ja w tym roku zostanę bez, bo susza u nas okropna i w lesie nic, a nic nie ma. Koteczki super, i widać, że się kochają. Ja zaglądam do Ciebie często, ale śladu nie zostawiam do teraz, bo sypialnia jest de-best a chce podpatrzeć firaneczki w oknie sypialnianym, bo wpadły mi w oko i pewnie od gapiła bym u siebie, jeśli pozwolisz
nigdy nie siałam dyń, nie wiedzieć czemu, muszę to zmienić
..nasze jabłonie w tym roku dały marne plony, ale to wina suszy, a z kiwi to nie mam żadnego pożytku, a co roku była obsypana owocami, ech jak nie popada to nawet wody u nas w kranach nie będzie, bo już teraz mamy tak niskie ciśnienie, że piec ma problem z włączeniem się
Kotki sie bardzo kochają, mimo iż nie są rodzeństwem.
Oczywiście pozwalam podgapic firanki.
Masz kiwi? Super