Alexio
Miałam na nią ochotę i nie tylko na nią, ale poczekam do wiosny.
Olivię też bym chciała, a tych pozostałych nie znam. Zapoznam się z nimi
Jak to Twoje ślicznotki Ci się nie podobają? Niemożliwe...przecież one są takie
Jeszcze z dołowaniem donicowych się wstrzymałam. Masz rację nie ma co się spieszyć...a może jeszcze rozwiną swoje pączki? Kusi mnie żeby potrzymać je dłużej w garażu. Wiesz...jedna z nich to Twoja GofR,a ta druga to ten zdechlaczek z R też GofR. Jakby obie zakwitły to byśmy porównały ich kwiaty, bo co do tej z R były wątpliwości jak pamiętasz
A dołki będziemy z M kopać jutro
Alu 
Ucieszyłaś mnie, że chcesz jeszcze czytać i oglądać te moje wypociny
Piano zachwyca jesiennymi kwiatami.
Zdjęcie Chantall Thomas będzie za dzisiaj.
Helenko cieszy mnie, że to jednak ona.
Ania Tara też to potwierdziła
Moja też miała sporo plam, ale teraz jakby wszystko się zatrzymało i dalej już nie postępuje. Chyba dała sobie radę sama, przynajmniej na to wygląda
Też się martwię tymi mroźnymi nocami. Szczególnie dzisiejsza ma być mroźna...zapowiadają - 5
Aniu anabuko1 
za pochwały. Aż się

zarumieniłam. Tak naprawdę chciałabym aby wszystkie tak wyglądały, ale nie ma tak dobrze. Zawsze któraś trochę kuleje, ale w tym roku ogólnie narzekać nie mogę. Kwitły ładnie i większość moich panienek jest do tej pory jeszcze zdrowa
To po niedzieli będzie u Ciebie kopanie dołków

Wpadnę popatrzeć na nowe sadzonki.
Krysiu może i trochę narzekam

...Nie do końca podoba mi się w nim, że kwiaty chowają się między liśćmi i szybko osypują się płatki. Kwiaty są mało wytrzymałe na słońce, ale jest zdrowa, a to duży plus. Zgrabny kompaktowy krzaczek i nie rozłazi się na boki. Kwiaty też sztywno stoją nie przewieszają się.
Comte podobnie jak J C też szybko osypuje płatki, ale obie mocno i pięknie pachną
Czyli opinie o LL się potwierdzają, że to wartościowa róża. To bardzo mnie pocieszyłyście dziewczyny
Wczoraj rano wykopaliśmy z M wszystkie dalie. I dobrze, że zdążyłam ściąć wszystkie kwiaty. Było ich jeszcze całkiem sporo..aż żal było ciąć. Oznaczyłam żeby się nie pomyliły i poszły do chłodnego pomieszczenia odpoczywać do wiosny. Bardzo okazałe bulwy poprzyrastały przez ten sezon
Jutro wreszcie moje nowe sadzonki pójdą do dołków

Mam nadzieję, że z soboty na niedzielę nie będzie już mrozu. Czeka mnie podlewanie wszystkich róż. Na wiosnę postanowiliśmy założyć system nawadniania kropelkowego. Już może nie będę mordować swojego kręgosłupa i ręce nie wyciągną mi się do kolan
Obiecane zdjęcia sadzonek z F
Mati rozumiem, że chcesz kupić jakiś środek na skoczka?