Celinko nie było

Bardzo się cieszę, że zasiliły zaprzyjaźnione ogródki.... forumowe i sąsiedzkie

Najważniejsze, ze sprawiły komuś radość i będą chciane i zadbane
Te 2 odmiany które oddalam mam w wielu egzemplarzach i wszystkie rosną u mnie już naprawdę długo, więc są ogromne. Zagrażały sąsiednim roślinkom, bardzo się rozpychały i je zagłuszały.... trzeba było wykopać. Ich miejsce szybciutko zostało zajęte przez roślinki, czekające w donicach na wolny skrawek miejsca
Żurawki bardzo lubię, właśnie szczególnie te, w różnych odcieniach rudości
Eluniu witaj kochana, ciesze się bardzo, że zajrzałaś. Ja znajduję tylko czas, żeby odpowiedzieć swoim miłym gościom w wątku. Rzadko uda mi się zajrzeć do innego ogródka... ale mam nadzieję, że niedługo nadrobię ...
Cieszę się bardzo, że moje ogrodowe i tarasowe widoczki podobają Ci się
Dziś po południu wreszcie wyjrzało u mnie słoneczko.... mam nadzieję, ze to zapowiedź pięknej pogody
Jolu dziękuję
Dbam o to, żeby zawsze było coś dla ducha, ale i od czasu do czasu dla ciała
Aguniu nie podejrzewaj mnie już kochana

naprawdę nie używam. Mój aparat nie robi bladych zdjęć, a takie właśnie ładnie nasycone kolorem. Ogród jest tak soczysty i intensywny w barwie, że żadne foto-szopki nie są potrzebne
Dobre to z przygrywaniem szpakom przy degustacji..... impreza na całego
Ja zawiesiłam dzwonki powietrzne....ale ta prawdę mówiąc nie sądzę, że to coś da..... przyzwyczają się do tego dźwięku....
Dziś się dowiedziałam, że niektórzy wieszają płyty CD na drzewie..... to kołysze sie, błyska i podobno odstrasza ptaki..... chyba i tego spróbuję
Mariolu dziękuję
Kochana jakie kompleksy..... jeden tworzy ozdóbki, inny wspaniale gotuje czy piecze, inny pięknie śpiewa, ktoś inny tańczy, inny wspaniale dekoruje mieszkania czy układa piękne bukiety, jeszcze inny wspaniale szyje, czy haftuje.... każdy w sobie coś ma i każda umiejętność jest bardzo ważna, jeśli tylko jest wykorzystywana
Z dzisiejszego spaceru po ogrodzie....