Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23

Post »

Szczerze podziwiam :D Wątpię bym sobie dała radę.
Ale lampę to ja bym taką chciała ;:224 Jest gdzieś do kupienia, czy to designerski projekt?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu, poszukam dla Ciebie tej lampy, ale nie mam przekonania, czy była do kupienia. Dam znać. EDIT: Zobacz tu. Trzeba by poszperać za nią... nazywa się Jar RGB.
Dałabyś radę. Ja się przełamałam i w porównaniu z momentem wejścia na pierwsze zajęcia, już potrafię więcej. Myślę, że z każdym zjazdem będę pewniejsza, ale i tak raczkuję dopiero. Myślę, czy nie zapisać się jeszcze na kurs rysunku, bo my tego w programie nie mamy.
Piotrze, robiłam makietę i rzeźbę w glinie, ale to naprawdę poziom przedszkola ;-)
Dario, będę musiała, ponieważ studia obejmują zakres Projektowanie Ogrodów z Domem Rodzinnym :) Ciekawe, prawda?
Iwonka, wierz mi, że też jestem laikiem ;-) Jestem ciekawa uwag profesora, bo z pewnością poprawki będą :)
Dzięki za słowa wsparcia!
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga, brakuje słów by wyrazić mój podziw dla Twoich zdolności. Projektowanie ogrodu to już wysoko, a do tego jeszcze ....wnętrza. Wzięłaś jak to mówią byka za rogi...zdolniacha.
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

Aguniu, pieknie ;:215 , zdolna z Ciebie dziewczynka ;:113 ;:
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Awatar użytkownika
-Piotr-
200p
200p
Od: 2 mar 2014, o 10:33

Post »

Agnieszko, przy małym dopracowaniu na pewno będzie super.
Ja ciągle zabieram się do ulepienia Gargulca, ale na razie nie mam bodźca. ;:185
Pozdrawiam Piotr

Nasz kochany ogródek
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Jestem pod wrażeniem, wyszło super ;:215 pomyśl nad przebranżowieniem ;:108
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

A ja nadal nie wierzę, że robisz to pierwszy raz. Normalnie jak fachowiec :). Jeśli mówisz, że to dopiero początek, to jak będą wyglądały Twoje prace na koniec studiów, bo te są idealne.
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Agnieszko- coraz fajniej wychodzi projektowanie- masz przy okazji zapewne świetną zabawę- przeglądając katalogi i zdjęcia w poszukiwaniu inspiracji wnętrzarskich. Bardzo podoba mi się pomysł na kuchnię- biele, ecru i drewno- bliskie mojemu sercu pomysły, piękna kolorystyka! Ja u siebie, ponieważ mam kuchnie częściowo otwartą na salon- podłogę drewnianą z salonu wprowadziłam do kuchni, a gres jest tylko pod szafkami, oraz ten sam pojawia się przy kominku. Wstawiam fotki u siebie na trochę- może to Cię zainspiruje :oops:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Moniko, fajnie, że Ci się podoba :) Projektowanie to z jednej strony fajna zabawa, a z drugiej detaliczna praca nad wieloma szczegółami. Obejrzałam już zdjęcia u Ciebie - podobają mi się takie rozwiązania. Drewno mamy w całym domu, poza kuchnią i hallem, gdzie zależało nam na ogrzewaniu podłogowym, stąd są w tych dwóch miejscach duże kafle. I tak, gdybym miała urządzać raz jeszcze, wszystko zrobiłabym inaczej :lol:
Pozdrowienia!
Asiu, upieram się jednak, że robię to po raz pierwszy :lol: Jeśli znajduje to Wasze uznanie, tym bardziej motywuje to do coraz cięższej pracy i wspinania się po kolejnych szczeblach wiedzy... Dzięki wielkie!
Lesiu, super - dziękuję! Ja już o tym myślę, ale najpierw, muszę się tego nauczyć...
Piotrze, też tak sądzę :)
Cóż to takiego, ten Gargulec?
Małgolinko, bardzo jesteś łaskawa - dziękuję ;:196
Małgosiu, naprawdę tak Ci się podoba? Kurczę, a ja widzę tyle niepewności w sprawności mojej ręki... nic to, pracuję nad tym i będzie lepiej.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Coraz bardziej podziwiam ;:173
Nie tylko ogród, ale i dom. Chociaz oglądając zdjęcia z Twojego wnetrza to można było przypuszczać, ze projektowanie wystroju też Ci pójdzie wspaniale.
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Jak będziesz robić remont, to nie rezygnuj z drewna na ogrzewaniu podłogowym- u nas cały dom w drewnie i w podłogówce :D Drewno specjalnie dobrane tak, żeby jedno z drugim działało- ma być dobrze.. szczegóły sprawdzę zimą :wink:
Wnętrza Twoje mi się zawsze podobają- czy z Twojego domu, czy z uczelnianych projektów. ;:196
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ja także podziwiam Aguś i jestem szczęśliwa,że ja już się uczyć niczego nowego nie będę! :oops: Nawet UTW mnie nie pociąga ;:131 ...wreszcie totalny luzik !!! Wiek ma swoje prawa! ;:173 ;:306 A przed Tobą jeszcze wiele czasu więc ucz się Dziewczę ucz ! ;:108 Miłego dnia!
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Wreszcie udało mi się do Ciebie dotrzeć, a raczej zostawić namacalny dowód wizyty w postaci wpisu (ale czytelniczo byłam na bieżąco...).
Zachwycam się projektem ;:170 . Nadal stoję na stanowisku, że to magia... przynajmniej dla mnie, bo zupełnie brakuje mi tego typu wyobraźni.
aguniada pisze: Wczoraj znalazłam Sarze kleszcza... PanM wyciągał, ale nie wgryzł się ...
Hmmm ;:306 PanM - krwiopijca.... ;:183
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Agunia, gratulacje! Bardzo dobrze całość się komponuje ;:215 Dodatki boskie, naprawdę piękne a przede wszystkim nieszablonowe. Kolorystyka powiedziałabym uniwersalna, ale nie nudna. Większość z osób lubi takie wnętrza. Dzięki kompozycji dodatków i kolorów wnętrza są ciepłe, nowoczesne, ale też tradycyjne i przytulne jednocześnie. Piątka z plusem za pomysł :uszy

Kleszcze w tym roku zaatakowały z impetem :evil: Koniecznie trzeba zastosować kropelki w kark.
U mnie 6 sztuk zwierza do obsługi ;:224
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20

Post »

Ja również interesuje się wnętrzami myślę, że mam gust i tak mnie rodzina postrzega :wink: Lubię też rysować niestety zaniedbałam się w tym bo jeszcze kilka lat temu byłam na poziomie w którym rysowałam już portrety. Z rysowaniem jest tak, że trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Myślę, że twoje rysunki są staranne i estetyczne popracuj jedynie nad drzewami :wink:
Twoje projekty wnętrz bardzo mi się podobają takie w stylu loftowym. Uwielbiam takie wnętrza i przedstawione przez ciebie kolory, zwłaszcza kocham jasne podłogi( trochę to dziwnie brzmi hehe)
My w domu mamy podłogówkę i płytki w salonie kuchni i na przedpokoju no i oczywiście w łazienc i na prawdę daje to dużo ciepła dla mnie aż za dużo :wink:
Jedyna rzecz która mi się nie podoba i wydaje mi się, ze nie pasuje to lampy i kanapa, oczywiście każdy ma swój gust, myślę że są trochę w innym stylu niż pozostała część.
Od siebie dodam jeszcze tyle, że spokojnie możesz się tym zajmować masz wyczucie i gust ;:63 Po obejrzeniu ogrodu już to wiedziałam ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”