Dziękuję wszystkim za życzenia :
Marzenko, Olu, Madziu, Grażynko, Marysiu, Reniu,Zuziu, Ewo_Constancjo, Aniu_Sweety,Aniu_buko, Ewo_Mewo,Danusiu,Agnieszko, Dario,Pat - kochane jesteście

(mam nadzieję ,że nikogo nie pominęłam)
Nawet drinka lub winka nie mogłam wychylić ,bo żrę garściami leki by jako tak jutro się czuć. Mamy zaplanowane na jutro łączone urodziny (mąż ma równy tydzień po mnie) i nie wypada niedomagać.
Sosenki4 pisze:,
A widzisz te smutne oczy psów? Pani naukładała im kamieni i nie mogą tu biegać... Patrzą spode łba i obmyslaja plan jakby tu spacyfiować ten fragment ogrodu

Marzenko no właśnie na to liczę

choć z tego co widzę to biegają i tak- tyle ,że wolniej więc straty będą mniejsze.
Olu u mnie też z tymi rabatami podpłotowymi marnie ale ja uparta jestem i liczę ,że jak raz i drugi potknie się o kamień i pyskiem walnie to mu się trzeci raz interwencji odechce. A mała leci za duży albo zaczyna interwencję a potem większy kończy.
Teren leśny jest ich - też chcę mieć coś z ogrodu.
Planuję jeszcze rabatę przed cyprysami i też ją wyłożę kamieniami- a co!
Madziu no właśnie i u mnie rosnąć wcześniej nie chciały. Dałam pod te torfu i mam nadzieję ,że dadzą radę jak nie to wymienię je na żurawki i też będzie piknie

Cieszę się ,że Ci się podoba

Co do traw to nie mam pojęcia ale liczę ,że te co mam przeżyją.
Małe nn rosły między różami w donicy i było jej super dobrze - tu też im podsypałam ziemi uniwersalnej więc może też im spasuje a jak nie to będzie kostrzewa