Agnes U mnie zawsze wszystko zaczyna kwitąc później niż u innych, więc i lilie jeszcze kwitną.Z tej różowej jestem bardzo zadowolona.Miała sporo cienia, więc pewnie dlatego rozkwitła później.Nie przeszkadza mi to jednak wcale,taka przyjemność rozłożona na raty
Becia123, Margo2 ,Lady-r Padało u mnie spokojnie, czasem troszkę mniej, ale wszystko w stosownych ilościach

.Akurat tak mnie nosiło że poszłam podwórko grabić w ten deszcz.

Przekopałam też kawałeczek gruntu pod nowa rabatkę i jakoś mi "kapuśniaczek"wcale nie przeszkadzał
Ilona 2715 Może znajdziesz sobie kogoś do zbiorowego zamówienia?na pewno znajdzie się jakas duszyczka w Twoim otoczeniu, która się skusi na piękne dalie Pana Stanisława.Trudno się im oprzeć, a jest w czym wybierać

.Właśnie przekonywałam dziś moją mamę do zakupów.Właściwie to za duż o nie musiałam przekonywać... Dalie zrobiły to za mnie
Reniu,tyle miłych słów

.Zapraszam częściej, choćby po to żeby pośmiać się razem

Chciałabym jeszcze odwiedzić Ciebie, ale na razie nic nie mogę zaplanować.Połechtałaś Ego mojego syna, niesamowicie.

Jeszcze dziś opowiadał mojej mamie, zę nowa Ciocia Go pochwaliła

Dziękuję za wizytę
-- 25 sie 2013, o 23:54 --
Anym dzięki Tobie dopatrzyłam się ze błednie nazywam galatonię, glatonią.
-- 25 sie 2013, o 23:55 --
Renata1962 pisze:Aniu znasz nazwę tej dalii różowej w paseczki ,śliczna

Renatko, zobaczęjutro, bo kartwczka przywiązana jest do dalii, a już tak ciemno i zimno ...