Madziu cieszę się bardzo, że podobają Ci się
Jadziu bardzo lubię te cieniowane smukłe tulipanki, wyglądają jak tańczące płomienie

bardzo chciałabym dokupić ich więcej , żeby była naprawdę duża kępa, ale nie wiem, czy uda mi się dostać....
Danusiu ja również tulipanki bardzo lubię , niestety troszkę ich straciłam po poprzedniej zimie, tej jesieni będę chciała te braki uzupełnić
Wandziu niestety nie pamiętam nazwy tulipanków.... nie zapisałam przy sadzeniu i większość moich tulipanowych nasadzeń jest bezimienna.....
Majeczko cieszę się bardzo , że zaglądasz

Ja tulipanki bardzo lubię, ale z tymi zasychającymi liśćmi to jest naprawdę niefajnie

Bardzo szpecą rabaty.... ja często plotę z nich warkocze i robię,,koki,, wtedy mnie rzucają się tak w oczy i nie ma takiego bałaganu
Tak sobie myślę co spowodowało, że cebulki Tarda porozłaziły Ci się po ogródku.... może ptaszki poprzenosiły??? Ktoś pisał, że tak właśnie może być
Aniu faktycznie sadziłam sporo tulipanków, bardzo lubię jak jest kolorowo dzięki nim.... niestety po poprzedniej zimie ich liczba bardzo się zmniejszyła...... ale jesienią troszkę dosadzę
Mariolu cieszę się, że podoba Ci się
Miłeczko przy zakupie tulipanków kieruję się tylko ich wyglądem..... uwielbiam pomarańczowe i tych chyba mam najwięcej, później różne żółtości i czerwienie..... dopiero na końcu kolejki różne odcienie różu i fiolet.... bo takie też są
Cieszę się bardzo, że podobają Ci się odmiany które rosną w moim ogródku
Anastassio bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kwiatuszki i fotki
Ewuniu dziękuję , cieszę się, że podobają Ci się