Pozdrawiam

Jak rosna i nic sie nie dzieje to znaczy ze im dobrze wiec tylko czekac az zaczna szalecrosarita pisze:Co za okaz zdrowia !!!![]()
Ja swoje mini trzymam w sphagnum i powiem ci, że pierwszego mini to straciłam przez nadmiernie podlewanie, ale kolejne mam już ponad rok i widać, że rosną i chyba mają się dobrze tylko kwitnąć wypuszczać pędów coś nie chcą, no ale czekam cierpliwie na ten wspaniały dzień pełen kwiatów od mini.
to taki sredniak kochana ani mini a ni midi ,no moze midi bardziej ale korzeniska to ma ,inny tez mial takie bo tez mu wymienilam spagnum.jutro sie biore za wymiane u mini z koszykaDufin pisze:a jakie grube te korzonkito jakiś maluch czy mini? Bo u mnie mini mają takie grubszawe a maluchy takie kluseczki cienkie
Co Wy od nich chcecie? Złe są? Kasia spróbuj robić bez lampy, mniej się będą świecić i kolor ładniejszy wyjdzieactus pisze:Rejden probowalam pod roznym katem padania swiatla i nie da rady ,zreszta naprawde jestem kompletne zero w robieniu fotek ,nigdy ich tez nie obrabiam przed wrzuceniem tutaj.
I nie zeruj mi tu! Kombinuj, teraz już klisz nie ma więc nic Cię to nie kosztujeactus pisze:naprawde jestem kompletne zero w robieniu fotek