Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.
Re: Kobieta zmienną jest czyli manewrów ciąg dalszy.
Asiu, co słychać i jak po rozmowie z szefem? Podjęłaś decyzję?
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu podziwiam Cię za decyzję odejścia z pracy,ja borykam się natomiast z jej znalezieniem...w naszym regionie jest największe chyba bezrobocie...
Jeśli codziennie wstajesz do pracy z myślą" Znowu muszę tam iść"
to jest poważny powód do zmiany...
W Polsce nie ma poszanowania pracownika
Trzymam kciuki za Twoją decyzję

W Polsce nie ma poszanowania pracownika

Trzymam kciuki za Twoją decyzję

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Asiu trzymam kciuki za jak najlepsze rozwiązanie sytuacji 

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Praca nie zając
jak nie ta to następna, chyba, że jesteś fizykiem kwantowym, to może być ciężko. Więcej czasu na ogród i FO? Hmmmm, kuszące
Koniec żartów
Daj znać co wynegocjowałaś. Asiu, kochana, trzymam kciuki za rozwiązanie pozytywne dla Ciebie.

Koniec żartów

Daj znać co wynegocjowałaś. Asiu, kochana, trzymam kciuki za rozwiązanie pozytywne dla Ciebie.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Asiu, naście lat temu odeszłam ze szkoły, nie umiałam się odnaleźć w tych układach, atmosferze i choć wydawało mi się, że nie potrafię robić nic więcej, to ani przez chwilę nie żałowałam tej decyzji. Życzę ci mądrej, najlepszej dla ciebie decyzji 

Kochane!
Byłam dziś na rozmowie i wyszłam zdegustowana i rozczarowana. Na razie wzięłam 2 tygodniowy urlop na tzw. "zastanowienie". Jeszcze nie złożyłam wypowiedzenia, a podobno po moim wyjściu szef już obiecał komuś mój etat... Chyba jasne, że nie ma co dłużej marnować życia w tym pueblo... Trochę żal, ale z drugiej strony czuję ulgę...
Jednocześnie spieszę uspokoić Variegatę - nie jestem fizykiem kwantowym.
Wykonuję zdecydowanie powszechniejszą profesję.
Kasiu-Robaczku, to kiedy robisz sobie wagary? Ja mam czas... możemy uskutecznić ten poranny szkółking.
Byłam dziś na rozmowie i wyszłam zdegustowana i rozczarowana. Na razie wzięłam 2 tygodniowy urlop na tzw. "zastanowienie". Jeszcze nie złożyłam wypowiedzenia, a podobno po moim wyjściu szef już obiecał komuś mój etat... Chyba jasne, że nie ma co dłużej marnować życia w tym pueblo... Trochę żal, ale z drugiej strony czuję ulgę...
Jednocześnie spieszę uspokoić Variegatę - nie jestem fizykiem kwantowym.

Kasiu-Robaczku, to kiedy robisz sobie wagary? Ja mam czas... możemy uskutecznić ten poranny szkółking.

- pratellina
- 200p
- Od: 23 kwie 2012, o 19:49
- Kontakt:
Asiu piękny ogród zaczarowany .Życzę pozytywnego rozwiązania problemu z pracą trzymam kciuki. 

Asiu, co ja czytam tutaj? Nie znam sytuacji bliżej, ale wiem, że nie da się pracować w takiej atmosferze. Odpocznij teraz i na chłodno wszystko przemyśl. Nie wiem, co dokładnie robisz, ale wiem, że jesteś inteligentną i mądrą kobietą, więc poradzisz sobie wszędzie
Ja wykonuję pracę, którą kocham, a i tak ludzie skutecznie potrafią mi ją obrzydzić i zniechęcić do niej. Przez to nawet do pracy, która jest moją pasją chodzę czasem jak za karę... cokolwiek wymyślisz w tej sprawie, życzę aby było z dobrem dla Ciebie 

Obudziłam się dziś rano i ogarnął mnie jakiś taki smutek i nostalgia... czegoś mi brakowało... ale już nie zmienię decyzji. Zastanawiam się tylko jak najlepiej rozwiązać to taktycznie...
Pratelino, witam
! Miło mi słyszeć, że podoba Ci się mój kawałek świata
Bozuniu, "inteligentna", "mądra"... hmmm, bo mi woda sodowa uderzy do głowy
...
I z zaległości:
Marto, Annes - ciemny Rh to faktycznie Old Port, większy, jaśniejszy to Catawbiense Grandiflorum
Teraz wyglądają tak:

i jeszcze yakuszimański

Ewamaj
! Mam dwie piwonie drzewiaste, druga jest jasnoróżowa. Pierwszy raz kwitła w zeszłym roku, w tym też będzie, ale pokazuje tylko jeden kwiatek...
A na razie cieszę się kwiatami purpurowej, czyż nie są piękne?

Dobrej nocy
!
Pratelino, witam

Bozuniu, "inteligentna", "mądra"... hmmm, bo mi woda sodowa uderzy do głowy

I z zaległości:
Marto, Annes - ciemny Rh to faktycznie Old Port, większy, jaśniejszy to Catawbiense Grandiflorum
Teraz wyglądają tak:

i jeszcze yakuszimański

Ewamaj

A na razie cieszę się kwiatami purpurowej, czyż nie są piękne?

Dobrej nocy

- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Asiu 3maj się i pamiętaj, że jesteśmy myślami z Tobą
Mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy, po Twojej myśli oczywiście
Przecudne widoki

Przecudne widoki

hehe czyli polujemy na tego Porta....kolorek mi się baaardzo podoba
no i trzymaj się kochana.....zawsze możesz podjechać na szabrowanko i poprawę humoru
hehehe byłam dziś w Auchanie, w Komornikach i mają piękne hortensje...a jakie krzaczory
i tylko za niecałe 27 zł
hehe no skusiłam się i kupiłam jedną......Royal Red
a dziwo tata był zaskoczony że tak tanio.....bo jak ją wsadziłam do wózka to zajęło prawie jego połowę
no bo było oczywiście pytanie za ile.....to stwierdził, że się opłaca i to będzie mój prezencik od niego na Dzień Dziecka
od mamy dostałam wcześniejszy też prezencik.......różę Barda

no i trzymaj się kochana.....zawsze możesz podjechać na szabrowanko i poprawę humoru

hehehe byłam dziś w Auchanie, w Komornikach i mają piękne hortensje...a jakie krzaczory

hehe no skusiłam się i kupiłam jedną......Royal Red

a dziwo tata był zaskoczony że tak tanio.....bo jak ją wsadziłam do wózka to zajęło prawie jego połowę

no bo było oczywiście pytanie za ile.....to stwierdził, że się opłaca i to będzie mój prezencik od niego na Dzień Dziecka

od mamy dostałam wcześniejszy też prezencik.......różę Barda

- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Asiu, w dniu Twoim imienin - wszystkiego co dla Ciebie najlepsze, dobrych ludzi wokół i miłości, miłości, miłości.....
Asiu, witam piątkowo... już się urlopujesz?
Nie dziwi mnie Twoja frustracja po rozmowie z szefem... doświadczony i dojrzały pracownik z pewnością chciałby usłyszeć coś pozytywnego i potwierdzającego, że jest dla firmy ważny... Myślę, a nawet jestem pewna, że zmiana jest konieczna i obróci się dla Ciebie na korzyść. Sama mam wiele argumentów za wykonaniem zwrotu w służbowej sferze, ale powstrzymuje brak back-up'u.
Masz piękną piwonię drzewiastą
Imieninowe najlepszego!
Nie dziwi mnie Twoja frustracja po rozmowie z szefem... doświadczony i dojrzały pracownik z pewnością chciałby usłyszeć coś pozytywnego i potwierdzającego, że jest dla firmy ważny... Myślę, a nawet jestem pewna, że zmiana jest konieczna i obróci się dla Ciebie na korzyść. Sama mam wiele argumentów za wykonaniem zwrotu w służbowej sferze, ale powstrzymuje brak back-up'u.
Masz piękną piwonię drzewiastą

Imieninowe najlepszego!

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nasza Asia ma dzisiaj imieniny? no to Najlepszego