Kasieńko, kiełkujące maleństwa imponujące, za Twoją i innych sprawką ja też wczoraj się złamałam i co nie co wysiałam, chociaż zdaję sobie sprawę, że na niektóre jeszcze za szybko, ale co tam wiosna w sercu i na parapecie, a jak nie to zrobię powtórkę. Wstawiłam (u siebie) specjalnie dla Ciebie kwitnącego po raz pierwszy judaszowca, czytałam, że o niego pytałaś, jego kwiaty wychodzą bezpośrednio z gałęzi, sercowate listki to druga faza.
Dzień dobry
Wpadam tylko na powitanie i z miłą wieścią, że do 1 marca tylko 31 dni Pogoda wychodzi nam naprzeciw bo odwilż w pełni i do końca tygodnia śnieg zniknie na pewno, a w złośliwy powrót zimy pod koniec lutego nie wierzę
Udanego dnia wszystkim!
Kasiu , obyś zawsze takie wiadomości przynosiła Możliwe jest wszystko , ale także jestem dobrej myśli. Do tej pory aura jest bardzo sprzyjająca , może wytrwa w tym do wiosny U mnie już odwilż , bałwanka da się ulepić.
Miłego dzionka
Kasiu, dobrego dnia
U nas też temperatura na plusie, niedługo snieg zacznie się rozpuszczać.. 31 dni powiadasz? Toż to prawie już! Oby więcej takich wiadomości z rana; mam energetyczny dzień dziś
Buziaki,
A
ps. wysiewy masz już bardzo zaawansowane... ja na razie zraszam, w niedzielę minie dopiero tydzień.
robaczek_Poznan pisze:
Wpadam tylko na powitanie i z miłą wieścią, że do 1 marca tylko 31 dni
Dziękuję za Twój optymizm
Bardzo mnie to mobilizuje do działania
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Z ostatniej chwili
Dziewczyny, czeka nas plucha w lutym, ale zima już nie wróci!!! Prognoza długoterminowa na 32 dni napawa mega optymizmem, hurrrrraaaaa!
Witaj Kasiula ...wiesz , jak człowieka podnieść na duchu ...takimi prognozami
Ale jednak przez te spadki ciśnienia i operację " Łysego " spać nie mogłam ...jakiś lęk , niepokój ...palpitacje serca ...
Pozdrawiam z małopolski ...wciąż zasypanej ...ale i "odwilżającej "...