Maju, to musisz się wyłamać ze swoich postanowień nierobienia zakupów wiosennych. Claire Marshall zapowiada się obiecująco. Harkness podaje, że to zgrabny krzaczek 60x60. Ma być też b. zdrowa i pięknie pachnieć. Ja właśnie mam ostatnio fazę na róże Harknessa (zresztą nie tylko ). Jestem ciekawa tylko jak długo trzyma kwiaty; mam nadzieję, że nie tak jak większość austinek.
co ja pacze , co ja pacze - jakie piękne. Majeczko dzięki Tobie moje różyce jeszcze żyją. jeśli mi się uda powklejam zdjęcia i może dowiem się czego nakupowałam, ale moje wszystkie mają plamistość .
takie zaległości mogę nadrabiać
Przepiękne zdjęcia, zwłaszcza perspektywy całej różanki
ASL posadziłam jesienią, tyle się napatrzylam na to cudo, ze uległam Zbyt długo się nie broniłam
Jestem bardzo ciekawa nowej rabatki...ile tam posadziłaś różyczek?
Milego wieczoru
Majeczko, zawsze oglądając Twoje zdjęcia marzę, że będzie mi dane położyć się na tym idealnym trawniku wśród róż i kontemplować chwilę
Piękne obrazki, jak zwykle! Mam wrażenie, że u Ciebie zawsze jest słońce
Majka uwielbiam Twoje zdjęcia. A potem zamawiam i żegnaj rozsądku. To wszystko Twoja wina, ale tak naprawdę muszę Ci podziękować, bo to Ty mnie motywujesz i nie osiadam na laurach, tylko chcę ładniej i więcej.
majka411 pisze:
Edytko, rozumiem, że lista została odchudzona.
Twoja Edenka jest również śliczna.
Natomiast co do Eden Rose 88, pozwolisz, ze pozostanę przy swoim zdaniu.
Maju, oczywiście .
Bez większego wysiłku można by zweryfikować, jak jest w istocie, ale może niech tak zostanie .
Co Ty Ewa, Majka nie maluje trawnika bo by po deszczu farba odpryskiwała.
Ona rozwija wykładzinę z metra: wersja Zieleń Soczysta-wzór Koniczynki. Przeleci raz na tydzień odkurzaczem i ma spokój