Siedlisko z sosnami cz.3
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Siedlisko z sosnami cz.3
No to jeszcze parę godzin i weekendzik taki niecodzienny !
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miłko, przepraszam, że Cię pominęłam, ale tak to jest, jak siedzi się na FO i na dogomanii, do tego robi się to wszystko w pracy i szef głowę zawraca fakturami
. Czyli moze ja swoich maleństw- śliwek nie powinnam ciąć? Bo Ty widzę musisz swoje olbrzymy przycinać i formować. Co do Sylwestra, prywatka u nas, więc luz totalny... A tak mi się nie chce jak psu trawy gryźć
Agnieszko/aage, witam serdecznie. Ja u Ciebie też jeszcze nie byłam, ale fajnie, ze poznamy się wreszcie dzięki Madzi wątkowi. Obiecane zdjęcia podeślę zaraz po NR. W miarę możliwości odiwedzę Ciebie w wątku.
Loki, bez urazy, ale chyba jednak posłucham dzieczyn. Dla mnie zmywanie to zmora i marnowanie czasu, który mogłabym z dzieckiem spędzić czy na nicnierobieniu zamiast stać przy zlewie. Decyzja i tak już podjęta i przy okazji robienia kuchni za lat X zmywarka będzie. Czy przymierzasz się do siewów, bo listę nasion to miałeś imponującą
Aniu, jestem za a nawet przeciw. Zmywarka będzie koniecznie,, nawet kosztem szafek kuchennych.
Siedzę na fb, bo mam upatrzonego psa, BOS, jak Azja.
Agnieszko/aage. My kobiety wiemy o zmywaniu najwięcej, bo owszem mojemu M zdarzy się pozmywać, ale właśnie " zdarzy się", a zmywanie i tak na mojej głowie najczęściej, bo M kierowca i w domu gość
Marysiu, lubię takie krótkie tygodnie
, następny też fajny, bo choć dziurawy, to zawsze krótszy od normalnego. W Sylwestra pracuję niestety.

Agnieszko/aage, witam serdecznie. Ja u Ciebie też jeszcze nie byłam, ale fajnie, ze poznamy się wreszcie dzięki Madzi wątkowi. Obiecane zdjęcia podeślę zaraz po NR. W miarę możliwości odiwedzę Ciebie w wątku.
Loki, bez urazy, ale chyba jednak posłucham dzieczyn. Dla mnie zmywanie to zmora i marnowanie czasu, który mogłabym z dzieckiem spędzić czy na nicnierobieniu zamiast stać przy zlewie. Decyzja i tak już podjęta i przy okazji robienia kuchni za lat X zmywarka będzie. Czy przymierzasz się do siewów, bo listę nasion to miałeś imponującą

Aniu, jestem za a nawet przeciw. Zmywarka będzie koniecznie,, nawet kosztem szafek kuchennych.
Siedzę na fb, bo mam upatrzonego psa, BOS, jak Azja.
Agnieszko/aage. My kobiety wiemy o zmywaniu najwięcej, bo owszem mojemu M zdarzy się pozmywać, ale właśnie " zdarzy się", a zmywanie i tak na mojej głowie najczęściej, bo M kierowca i w domu gość
Marysiu, lubię takie krótkie tygodnie

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Zapraszam do siebie kiedy tylko znajdziesz czas
Na zdjęcia poczekam poczekam, dziękuję i przepraszam za kłopot
Mam sąsiada kierowcę....i wiem wiem jest gościem w domu czasem 4 tygodnie go nie
Zmywarka fajna rzecz....tylko kobieta to rozumie

Na zdjęcia poczekam poczekam, dziękuję i przepraszam za kłopot

Mam sąsiada kierowcę....i wiem wiem jest gościem w domu czasem 4 tygodnie go nie

Zmywarka fajna rzecz....tylko kobieta to rozumie

- Sosenki4
Agnieszko, mam tak samo jak Twoja sąsiadka. Byłam u Ciebie i cóż mogę stwierdzić? Pięknie mieszkasz, masz świetny i wysublimowany gust, a ogród wypielęgnowany do granic możliwości.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Szkoda, ale na pewno krócej. Ja odkąd miałam ogród też we wszystkie zimowe dni pracowałam, bo urlop przeznaczałam wiadomo na co!
- aage
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pod moim adresem
Dom wymaga jeszcze wielu zabiegów remontowych...jak to stary dom
Cóż takie życie żony kierowcy
wszystko sama
podziwiam 

Dom wymaga jeszcze wielu zabiegów remontowych...jak to stary dom

Cóż takie życie żony kierowcy

- Sosenki4
Agnieszko, wszystko kwestia przyzwyczajenia i siły. Póki co jakoś ogarniam całość, albo mi sie tylko tak wydaje
Tymczasem jak jeszcze komuś nie dość świątecznych słodkości to proponuję czekoladki. Dostaliśmy takie w firmie w pięknych torebkach
tu już bez torebki i zdjęcie ruszone, bo robione w pośpiechu przed ręką zjadacza/synka
co by nie było, to jest nawet motyw roślinny

a to, nie wiem czemu znów do góry nogami

No i chyba w tym momencie nie pozostaje mi nic innego jak zrobić sobie kawę i czekać na weekend, który juz za niecałe 2 godz

Tymczasem jak jeszcze komuś nie dość świątecznych słodkości to proponuję czekoladki. Dostaliśmy takie w firmie w pięknych torebkach
tu już bez torebki i zdjęcie ruszone, bo robione w pośpiechu przed ręką zjadacza/synka
co by nie było, to jest nawet motyw roślinny

a to, nie wiem czemu znów do góry nogami

No i chyba w tym momencie nie pozostaje mi nic innego jak zrobić sobie kawę i czekać na weekend, który juz za niecałe 2 godz
- aage
Pijemy razem kawkę? Ja też do weekendu mam niecałe 2 godzinki 

- Sosenki4
Chętnie 

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko i ja wpadam na kawkę i czekoladki
Widzę że chyba powinnam sie ujawnić na avatarku
Tak lepiej co??

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marzenko smakowicie wyglądają te czekoladki 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Marzenko bardzo Ci dziękuję kochana za życzenia świąteczne i piękną girlandę,
która niestety zniknęła .
Wspaniałe stroiki i girlandy zrobiłaś na świąteczną dekorację, jak na to wszystko znajdujesz czas?
Figurki czekoladowe śliczne i z pewnością bardzo smaczne, aż żal je zjeść.
Pozdrawiam serdecznie .

Wspaniałe stroiki i girlandy zrobiłaś na świąteczną dekorację, jak na to wszystko znajdujesz czas?
Figurki czekoladowe śliczne i z pewnością bardzo smaczne, aż żal je zjeść.

Pozdrawiam serdecznie .

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Marzenko, zakupiłam lobelię, przetacznik długolistny (cokolwiek to znaczy), heliotrop, kobeę i krążki torfowe. Jak będziemy siać razem i wspólnie sobie kibicować to na pewno się uda 

- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Marzenko, zmywarka to moja najlepsza przyjaciółka! Zdobyłam ja podstępem.
.... pralkę automatyczną też. Z pralką było tak: Kiedy przyjechałam w Bory ze Śląska nie zabrałam ze sobą nic z poprzedniego zycia... wszystko zostawiłam córce i zięciowi. Wynajęliśmy z Małżem małe mieszkanko z jeszcze mniejszą Franią i nawet wirówki nie miałam. Każda sztuka prania musiała przejść przez moje ręce kilkakrotnie. Najgorsze było wykręcanie.... ten obowiązek przypadł Małżowi po tym jak wysiadł mi staw barkowy. Po dwóch miesiącach stanął w łazience nowiutki, wypasiony automat z oszałamiającą prędkością wirowania 1200 obrotów na minutę, żeby przypadkiem nie było konieczności wykręcania ręcznego słabo odwirowanych szmatek. Po tym zdarzeniu sprytnie przekazałam Małżowi stanowisko przy zlewozmywaku..... zadziałało. Pozostał tylko problem pakowania i rozpakowywania zmywareczki.... z tym bywa różnie ale jeszcze mam syna. 

Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Marzenko no nie
zjadło mój wpis ..pisałam o czekoladkach ciekawych...
coś dzisiaj całe forum jest rozbiegane to chyba przed końcem roku...

coś dzisiaj całe forum jest rozbiegane to chyba przed końcem roku...