Moja działka 3
Re: Moja działka 3
Lidziu ale kociaki maja dobrze u Ciebie 

- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lidziu..gdzie te kociaki miały by lepiej, one u ciebie jak za piecem u mamy.
. Miło popatrzeć na zadowolone kociaki. Miałam jednego 17 lat...wiem jak to jest, do dziś go wspominam. 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu zawsze zastanawiałam się dlaczego lekarze nie chorują przebywając codziennie z chorymi. Zapytałam kuzynkę a ona nie przejęła się pacjentami chorymi lecz takimi, którzy ściagają z niej energię życiową. Ma taką stałą pacjentkę babcię, która przychodzi do niej bo zawsze świetnie czuje się po tych wizytach a moja kuzynka zawsze po jej wyjściu leci coś zjeść
bo taka słaba.
czujesz się lepiej?

czujesz się lepiej?

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Lideczko ...lepiej się dzisiaj czujesz , myślę , że poprawa jest po antybiotyku .
Cieplutko Cię pozdrawiam ..wracaj do zdrowia i otulaj się futerkiem kocicy ...to pomaga
.
Cieplutko Cię pozdrawiam ..wracaj do zdrowia i otulaj się futerkiem kocicy ...to pomaga

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Lidziu, jak tam z Twoim zdrowiem. Niech ta Twoja fanka FO coś do nas skrobnie. 

Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Lidzia pewnie nie chce jej włączyć komputera 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Moja Neska była podobna, tylko miała miodowe oczka 

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Lidziu cieszę się, że już Ci lepiej.
Fajnie, że Kicia się zadomowiła.
Szkoda tylko, że śniegu nie ma, byłoby weselej.
Dla Ciebie
a dla Kociaków mizianko. 
Fajnie, że Kicia się zadomowiła.
Szkoda tylko, że śniegu nie ma, byłoby weselej.
Dla Ciebie

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu wracaj szybciutko do zdrowia i do nas,chociaż teraz jakoś mało czasu na bajanie wieczorne przynajmniej u mnie 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marzenko moje okno też ufynfolone przez koty, ale od środka.
Marysiu Masko Kicia codziennie wieczorem po kolacji czeka na na mnie na biurku koło monitora, a więc muszę coś napisać.
Irenko bardzo mi smutno, że Jumper jest tak bardzo chory. Przecież jeszcze niedawno głaskałam go i nosiłam na rękach. Jak o tym napisałaś, to przypomniały mi się ostatnie miesiące życia mojego pierwszego kota Cezara. Też miał nowotwór i nikt nie potrafił mu pomóc. To było dla mnie straszne.
Madziu staram się jak mogę, żeby czuły się u mnie dobrze. Oba przecież większość życia spędziły w bardzo złych warunkach.
Zeniu nie wiedziałam, że też miałaś kiedyś kotka, siedemnaście lat, to musiałaś być z nim bardzo zżyta.
Ewuniu czuję się już trochę lepiej.
To niesamowite, co piszesz o swojej kuzynce i jej pacjentce babci.
Igusiu podczas kuracji antybiotykowej czuję się lepiej, gorzej będzie jak lekarstwo się skończy, a mnie dopadnie choróbsko od nowa. Już kilka razy tak mi się zdarzało i trzeba było brać drugi, silniejszy antybiotyk.
Marysiu delospermo ze zdrowiem już lepiej i mam nadzieję, że tak już pozostanie.
Nowa fanka FO nie opanowała jeszcze klawiatury, chociaż zdarza jej się na niej usiąść lub podeptać.
Aniu do którego z moich kotów była podobna Twoja Neska?
Grażynko dziękuję, już czuję się lepiej, a koty wymiziane.
Wiesz, ta moja Kicia przesypia cały dzień. Rano przychodzi napić się wody, coś zjeść, potem kuweta i znika, żeby pokazać się wieczorem na kolację i poleżeć na biurku koło komputera, oczywiście czeka wtedy na głaskanie.
Myślę, że śniegu do świąt nasypie.
Marysiu mar33 wracam, wracam, a czasu rzeczywiście coraz mniej, cała robota dopiero mnie czeka.
Marysiu Masko Kicia codziennie wieczorem po kolacji czeka na na mnie na biurku koło monitora, a więc muszę coś napisać.
Irenko bardzo mi smutno, że Jumper jest tak bardzo chory. Przecież jeszcze niedawno głaskałam go i nosiłam na rękach. Jak o tym napisałaś, to przypomniały mi się ostatnie miesiące życia mojego pierwszego kota Cezara. Też miał nowotwór i nikt nie potrafił mu pomóc. To było dla mnie straszne.
Madziu staram się jak mogę, żeby czuły się u mnie dobrze. Oba przecież większość życia spędziły w bardzo złych warunkach.
Zeniu nie wiedziałam, że też miałaś kiedyś kotka, siedemnaście lat, to musiałaś być z nim bardzo zżyta.
Ewuniu czuję się już trochę lepiej.
To niesamowite, co piszesz o swojej kuzynce i jej pacjentce babci.
Igusiu podczas kuracji antybiotykowej czuję się lepiej, gorzej będzie jak lekarstwo się skończy, a mnie dopadnie choróbsko od nowa. Już kilka razy tak mi się zdarzało i trzeba było brać drugi, silniejszy antybiotyk.
Marysiu delospermo ze zdrowiem już lepiej i mam nadzieję, że tak już pozostanie.
Nowa fanka FO nie opanowała jeszcze klawiatury, chociaż zdarza jej się na niej usiąść lub podeptać.
Aniu do którego z moich kotów była podobna Twoja Neska?
Grażynko dziękuję, już czuję się lepiej, a koty wymiziane.
Wiesz, ta moja Kicia przesypia cały dzień. Rano przychodzi napić się wody, coś zjeść, potem kuweta i znika, żeby pokazać się wieczorem na kolację i poleżeć na biurku koło komputera, oczywiście czeka wtedy na głaskanie.
Myślę, że śniegu do świąt nasypie.
Marysiu mar33 wracam, wracam, a czasu rzeczywiście coraz mniej, cała robota dopiero mnie czeka.
- Maska
- Kontakt:
Lidziu dlatego, bo jak po kuracji zanadto się forsujesz, a organizm osłabiony to tak bywa. Teraz jest szansa że będzie inaczej, bo nie ma ogrodu. Dbaj o siebie!Igusiu podczas kuracji antybiotykowej czuję się lepiej, gorzej będzie jak lekarstwo się skończy, a mnie dopadnie choróbsko od nowa. Już kilka razy tak mi się zdarzało i trzeba było brać drugi, silniejszy antybiotyk.

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu jak to nie ma ogrodu? Przed świętami muszę koniecznie wybrać się na działkę, żeby okryć resztę roślin i dosypać ptakom ziarna do karmników. Pogoda przecież w sam raz i ciepło, przynajmniej na razie.
- Maska
- Kontakt:
To jest najbardziej zdradliwe ciepło! A ptaszki mają odkrytą ziemię i mogą znaleźć pokarm naturalny. Ale jak chcesz Twoje zdróweczko 

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lidziu Ty chyba o mnie zapomniałaś.brakuje mi Twoich odwiedzin w moim wątku,