Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Monia to pijemy ;:304
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kawa ;:152
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ja też śpię na stojąco, ale wypiłam od rana 4 filiżanki kawy i nic ;:173
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Centralnie chyba mi się film zwiesił na chwilkę w pracy ;:306 dobrze, że mnie telefon obudził bo szef miałby fajny widok ;:306
Normalnie samo mi się oko zamyka i wyglądam co najmniej idiotycznie ;:306
Kawka pomoże, mam nadzieję ;:304
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Ale zaraz po pracy idę się wyżyć do lasu i pewnie ciśnienie mi skoczy na maksa ;:109
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Bieg?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Tak Aguś, tylko wczoraj prawie zeżarły mnie komary jak na chwilkę chciałam przystanąć ;:202 ale dzisiaj użyję jakiegoś "dezodorantu" :lol:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

hej! Cieszę się że na komunii się nie umęczyłaś no i że już do nas zajrzałaś! Podziwiam cię za te biegi i składam ;:180 . Sama kiedyś biegałam ale raczej z chęci zrzucenia kg a nie dla przyjemności. Była to dla mnie prawdziwa katorga! A tu jeszcze biegać i czerpać z tego przyjemność,...hmmm też bym tak chciała!
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziu to jest mój najlepszy przyjaciel i lek na każde zło... ;:167 Zaraz zmykam do domku :tan
www.kobietkibiegają.pl
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Cześć Grażynko ;:196
Troszke mnie u ciebie nie było, ale nadrobiłam już zaległości :wink:
Fajny masz sposób na odreagowanie stresów! Szacun!!! Sport jest dobry dla naszej kondycji fizycznej jak i psychicznej a jeszcze bieganie po lesie, to już całkiem odpał.
Tylko smaruj się jakimś dezydoranem
Pozdrawiam!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Hej Reniu :wit Dobrze, że jesteś ;:196 Jak mnie odwiedzicie to pobiegamy razem ;:215 tylko nasza Agusia na razie bardzo zarobiona - dezydorat konieczny ;:306 Reniu Rabatki masz cudownie skomponowane ;:196 ;:180 i widać ile serca wkładasz w to co robisz ;:108 Dzisiaj mam luźniejszy dzień, córka jedzie na pokaz tańca koni :lol: a propos koni wczoraj sprzątała w stajni do 22 ;:224 to chyba musi być pasja konna, Reniu mam rację???
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, masz racje, to pasja ;:108 Myślę, że to fajnie. Konie to cudne zwierzaki i dużo nas uczą a i dziewczyny uczą się pracowitości. Chociaż u mnie tego nie widać, bynajmniej w pokojach moich córek, czasami wejść nie idzie :roll:
Moja młodsza jeździ codziennie po szkole autobusem a wraca o 21.30 Spróbuj powiedzieć jej, że nie pojedzie :lol: Przypomnij mi, ile twoja pociecha ma lat?

Z chęcią pobiegam z tobą, ale przy mojej kondycji fizycznej chyba na to nie ma szans :roll:
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Reniu moja Julka ma 12 lat i po prostu ginie za koniami :lol: Ale cały czas jej powtarzam najpierw obowiązki potem przyjemności :lol: Cieszę się, że ma pasję, bo wtedy człowiek jest szczęśliwy ;:333 Lekcje na koniach traktuje ze śmiertelną powagą i zaangażowaniem ;:oj Mój brat złapał również koniowego bakcyla, na tyle, że sam stał się posiadaczem pięknego konia :lol: i jeździ razem z moją córcią :lol: Tylko uważam, że w tym wieku nauka jest najważniejsza ;:108 a jak są oceny to i są konie :lol: Z tym pokojem to u mnie to samo Reniu, także się nie martw, chodzę i powtarzam i ciągle to samo... ;:219
A z kondycją na pewno nie jest tak źle ;:333
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana, Gosia 30 czerwca ma urodzinki i właśnie kończy 12 lat. Są z tego samego rocznika :tan i szaleją za koniami :tan
Moje póki co z ocenami nie mają problemu ( Asia jest w pierwszej gimnazjum i powoli zaczynają się schody, ale twierdzi, że pasek będzie miała....zobaczymy ). Też jestem tego zdania, że najpierw obowiązki i co ważne pan ze stadniny też tak mówi, że konie to nagroda. Bardzo fajnie, że brat złapał bakcyla a że kupił konia to już szał. Moje dziewczyny o tym marzą. Ostatnio miała Gosia propozycję, że dostanie swojego ulubieńca Bojkota prawie na własność, ale co miesiac będzie płacić 600 zł za utrzymanie a na to mnie nie stać :oops:
Troche uspokoiłaś mnie z porządkiem w pokojach :lol:
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie czwartkowo :wit
Kochani nie wyrabiam z czasem ;:219 Oczywiście na FO jestem codziennie (w pracy :lol: ) i wątki śledzę na bieżąco, ale czas po pracy poświęcam właśnie naszej pasji i jeszcze mojej dodatkowej czyli sportowej :lol: a ten czas wiosenny to po prostu marzenie na taką pasję, więc rozumiecie... Mam nadzieję, że mi wybaczycie ;:131 Od wtorku pada deszcz ale był on bardzo potrzebny... Rośliny rosną w oczach ;:oj maj to chyba największa paleta barw ;:167
Reniu widzisz konie też zabierają mi teraz czas ;:131 ale to cudny czas ...;:167 Teraz gdy brat kupił konia każdą wolną chwilkę poświęcam na wizytę u nich ;:219 Mąż dostaje szału, bo praktycznie nie ma mnie w domu, cokolwiek ogarnę dom, obiad i czmycham po cichutku :lol: Ale on tego nie rozumie... i pyta czy on to ma jeszcze żonę??? :D a ja uśmiecham się po cichutku i myślę, że z czasem się przyzwyczai ;:306 Brat Reniu też płaci 500 zł miesięcznie więc uważam, że to kosmiczna kwota na miesiąc ;:oj mnie też nie byłoby stać ;:196 Miłego dnia ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”